logo

Basın Danışmanları Valilik`teydi

Basın Danışmanları Valilik`teydi

İstanbul’daki ilçe belediyelerinin,  dernek, birlik ve vakıfların basın danışmanlarının kurduğu Basın Danışmanları Platformu üyeleri Vali Mutluyu ziyaret etti.

Basın Danışmanları Valilik`teydi

39 ilçe belediyesi ve İBB`ye ait kurumların basın danışmanları, Vali Mutlu`yu makamında ziyaret etti

İstanbul’daki ilçe belediyelerinin, belediyelerle bağlantılı dernek, birlik ve vakıfların basın danışmanlarının kurduğu Basın Danışmanları Platformu üyeleriyle teker teker sohbet eden Vali Mutlu, platformun gösterdiği birlik ve beraberlikten övgüyle söz etti.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu tarafından Lale Salon`da ağırlanan platform üyeleriyle yaklaşık bir saat görüşmede Vali Mutlu, kritik bir görev üstlendiklerini ve en az temsil ettikleri kurum ve kişiler kadar görevlerinin zor olduğunu söyledi.

Basın Danışmanları Platformu Başkanı Abdullah Arıdoru Vali Mutlu`ya yerel medyaya verdiği destek dolayısıyla teşekkürlerini iletti. Başkan Arıdoru, Vali Mutlu`ya “Sizin varlığınızdan ve yerel medyaya verdiğiniz destekten güç alıyoruz. Sosyal ve yerel medyayı öne çıkarıp destek vererek bizleri onurlandırıyorsunuz. Özellikle İstanbul Ajansı için de teşekkür etmek isterim, bizim için önemli bir mecra oldu” dedi.

Enformasyon çağında bilgi kirliliğinden uzak duran dürüst iletişimin zorluklarından bahseden Vali Mutlu ise sohbette “İletişim hayatın ve anlaşabilmenin esasıdır. Hem idare yönüyle hem vatandaş yönüyle doğru diyalog kurulmalı, geliştirmeli. Mevlana Hazretleri `İnsanı insan yapan aslında ağızdan çıkan sözdür.` der. Sizler de temsil ettiğiniz makamların sözü, halkla aramızdaki köprüsünüz. Sizin kurduğunuz her köprü devletin saygınlığını pekiştirir.” dedi.

Kendisinin de danışmanlık kurumuna önem verdiğini dile getiren Vali Mutlu, basın danışmanlarının ircaa noktası ile halk ve basın arasında köprü görevi gördüğünün de altını çizdi. Basın danışmanlarının platform çatısı altında bir araya gelmelerini de memnuniyetle karşıladığını ifade eden Vali Mutlu, basın müdürlerini gayretlerinden dolayı ayrı ayrı tebrik etti ve önümüzdeki aylardaki bir toplantıya katılmaktan memnuniyet duyacağını söyledi

Görüşme Basın Danışmanları Platformu üyeleri ve Vali Mutlu`nun hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ