logo

Başkan Adayı Nimetullah Topu’dan Ataşehirlilere Müjde

Başkan Adayı Nimetullah Topu’dan Ataşehirlilere Müjde

moralfm _nimetullah TopuMoral FM’e konuk olan Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı  Av. Nimetullah Topu, Ataşehirlileri Ak Parti belediyeciliği ile tanıştırmak istediklerini söyledi.

Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı  Av. Nimetullah Topu Moral FM’de yayınlanan Sabah Gündemi programına konuk oldu. Ataşehir’i tanıyan ve hizmet etmek düşüncesi ile yola çıktığını ifade eden Başkan Adayı Topu, Ataşehirlileri Ak Parti belediyeciliği ile tanıştırmak istiyoruz’ dedi.

Dört ayrı ilçeden mahallelerle kurulan Ataşehir’in Anadolu yakasının en hızlı gelişen bölgelerinden olduğunu ifade eden Topu, nüfus yoğunluğu açısından da etkili olduğunu belirtti. Ataşehir’de geçmişten devam eden imar ve mülkiyet sorunu olduğunu söyleyen Topu, önümüzdeki günlerde açıklayacağımız çözüm projelerimizle bu sorunu çözeceğiz’ dedi.

Ataşehir’de lüks konutların da bulunduğunu ve orada sorun olmadığını belirten Topu, Ataşehir’de siyah ve beyazın bulunduğunu söyleyebiliriz’ diye konuştu. İmar ve mülkiyet probleminin çözümü ile bölgeler arasındaki farkın zaman içerisinde kendiliğinden kapanacağını düşündüğünü ifade eden Topu, özellikle Ataşehir’de az sayıda yeşil alan olduğuna da değindi. Projelerinde çok sayıda park ve yeşil alan olduğunu söyleyen Topu, özellikle araç parkı açısından yaşanan sorunların giderilmesi içinde ciddi anlamda yatırımların gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.

Ataşehirlilere müjde veren Başkan Adayı Topu, mevcut sebze halinin yakın zamanda yerinden kaldırılacağını görüntü ve gürültü kirliliğine neden olan halin Tuzla’da yeni yapılan yerine taşınacağını söyledi. Çok yakın zamanda çalışmalara başlayacak olan alanda oluşturulacak halin yerine bir cazibe merkezi oluşturulmasını yeşil alanların içinde barındığı bir ortak kullanım alanı yapılmasını önereceklerini de ifade etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ