logo

Başkan Battal İlgezdi Ataşehir’in Mahalle Muhtarları İle Buluştu

Başkan Battal İlgezdi Ataşehir’in  Mahalle Muhtarları İle Buluştu

Ataşehir’in 17 Mahalle Muhtarı İle bir araya gelen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, mahallelerin sorunları ve çözümlerine yönelik bilgi alışverişinde bulundu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir’in mahalle muhtarları ile buluşan Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları da eşlik etti.

Ataşehir’in muhtarları ile buluşmasını sosyal medya üzerinden paylaşan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, paylaşımında, “Mahalle muhtarımızla bir araya geldik. Sorunlarımız ve çözümleri üzerine konuşup, bilgi alışverişinde bulunduk. Ataşehir’e daha iyi hizmet vermek için el ele verdik.” Dedi.

Muhtarlar buluşması ile ilgili paylaşım yapan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, ise paylaşımında, “Bugün 17 Mahalle Muhtarımız İle Ataşehir Belediye Başkanımız Battal İlgezdi Öncülüğünde , Belediye Başkan Yardımcılarımız ile Bir Araya Gelip Ataşehir’in Sorunlarını Mahalleler Bazında Görüşüp Belediye Başkanımızın Talimatıyla Anında Çözümler Üretmek İçin Gerekli Talimatlar Verildi !!! Belediye Başkanımız ve Ekibine , Katılım Gösteren Muhtarlarımıza Teşekkürlerimi Sunuyorum !!!” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ