logo

Başkan Battal İlgezdi ve Muhtarlar Omuz Omuza!

Başkan Battal İlgezdi ve Muhtarlar Omuz Omuza!

Belediye hizmetlerinden memnun olan, halkın nabzını tutan Ataşehir’in mahalle muhtarlarından, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye tam destek.

Recep Kenan/itvhaber.com

Yerel yönetimlerde uyumlu çalışmanın örneğini Ataşehir’de görüyoruz. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir’de belediyenin düzenlediği birçok etkinliğe muhtarlarla birlikte, omuz omuza katılıyor. Ataşehir’in mahalle muhtarlarının büyük çoğunluğu da her zaman başkan İlgezdi’nin etkinliklerine katılıp, yanında olarak Ataşehir’e hizmette birlik ve beraberlik mesajı veriyorlar.

Bunun son örneği, geçtiğimiz günlerdeki Ramazan etkinliğinde Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi muhtarlar ile birlikte sahneye çıkarak halkı selamladılar.

“Burada gördüğünüz muhtarlarımız Ataşehir’de 24 saat hizmet yapan arkadaşlarımız. Onlara hem kendim hem de sizler adına teşekkür ederim.”diye muhtarları alandaki Ataşehirlilere takdim eden Battal İlgezdi; Ataşehir’e, Ataşehirlilere hizmette kendisine destek olan muhtarlara teşekkür etti.
Ataşehir ‘de uygulanan sosyal belediyeciliğin ve hizmette adaletin halk üzerindeki etkisi; muhtarların Ataşehir Belediyesi ile ilişkilerinin uyum içerisinde yürüyor olması, vatandaşa hizmette işbirliği yapmaları, tarafların birbirlerine güvenini de beraberinde getiriyor.

Ataşehir’in 17 mahallesinin muhtarlarının büyük çoğunluğu, vatandaşların belediye hizmetinden memnuniyetinin yansıması olarak Battal İlgezdi’ye desteklerini gösteriyorlar.

Ataşehir Belediyesi’nin çeşitli etkinliklerinde Başkan Battal İlgezdi’nin yanında olarak; Belediye ve Başkan İlgezdi’nin çalışmalarını takdir eden vatandaşları temsil ediyorlar.

Yapılan çalışmaların beğenilmesi bunun da muhtarlar aracılığı ile kendisine iletilmesi Başkan İlgezdi’yi memnun ederken; muhtarlar da mahallelerine belediye hizmetlerinin gelmesinin, vatandaşların kendilerine karşı güven duymasını sağladığını söylüyorlar.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ