logo

Başkan Dinç, İlçe ve Belde Belediye Başkanlarını Ziyaret Etti

Başkan Dinç, İlçe ve Belde Belediye Başkanlarını Ziyaret Etti

cankiriÇankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, İlçe ve Belde  Belediye Başkanlarını ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. İrfan Dinç’ten ilçe Belediyelerine destek sözü.

Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere ilçelere giden Belediye Başkanı İrfan Dinç, İlçe Belediye Başkanları ile görüşerek ilçelere kazandırılacak prestij projeler ile ilgili istişarede bulundu. İlçelerin mevcut sorunlarını ve eksikliklerini yerinde inceleyen Başkan Dinç, Çankırı Belediyesi olarak imkanlar doğrultusunda sorunların giderilmesine yönelik destek sözü verdi.

Dinç, “Şehre Hizmet İnsana Hizmettir”

Beraberinde teknik işlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Selahattin Aykurt ve teknik personelle Ilgaz, Atkaracalar, Çerkeş ilçeleri ile Çardaklı ve Saçak Beldelerini ziyaret eden Belediye Başkanı İrfan Dinç, yeni seçilen Belediye Başkanlarına hayırlı olsun dileğinde bulundu. Ziyaretleri sırasında İlçe ve belde belediye başkanları ile makamlarında görüşen Dinç, ilçeler hakkındaki eksiklikleri ve sorunları dinledi. Belediye Başkanları ile alanda incelemelerde bulunan Dinç, “İl belediyeleri ilçe belediyelerinin ağabeyidir. O yüzden sizlerin yanınızda olmak ve sorunlarınıza ortak olmak bizim görevimizdir. Çankırı’nın bütün ilçeleri tarihi ve kültürel açıdan önemli bir geçmişe sahip. Bu değerleri hep birlikte hak ettikleri konuma getirmek için gereken mücadeleyi vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Şehre hizmetin insana hizmet olduğunu hatırlatan Dinç, “Bizler belediye başkanları olarak bulunduğumuz merkezin bütün sorumluluklarını üzerimizde taşıyoruz. Yapmış olduğumuz hizmetler ve çalışmalar tamamıyla vatandaşlarımızı ilgilendiriyor. Vatandaşlarımızın daha güzel imkanlara kavuşması için elimizi taşın altına koyup imkansız olarak görülenlerin önünü açmalıyız. Yoktan var eden bir anlayışla çalışmalarımızı sürdürürsek hem istikrarlı bir yönetim, hem de modern bir belediyecilik imkanları sunmuş oluruz. İmkanlar ancak çalışma ile ortaya çıkar. Ne kadar çok gayret edersek engelleri de o derece ortadan kaldırırız” şeklinde konuştu.

Ziyaret ettiği ilçe ve belde belediye başkanlarına hediyelerini takdim eden Dinç, belediye başkanlarına hayırlı olsun temennisinde bulunarak, her zaman yanlarında yer alacağını ifade etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ