logo

Başkan Ekrem İmamoğlu Ziyaret ve İnceleme İçin Ataşehir’de

Başkan Ekrem İmamoğlu Ziyaret ve İnceleme İçin Ataşehir’de

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Ataşehir’e gelerek, esnaf ziyareti ile vatandaşlarla buluşuyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir programında İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi eşlik ediyor.

Esatpaşa’da yapımı devam eden spor tesisini yerinde inceleyerek Ataşehir ziyareti programına başlayacak olan Ataşehir’ e gelen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kayışdağı İSKİ Yeşil alanında da incelemelerde bulunacak.

İçerenköy’ü de ziyaret edecek olan de İBB Başkanı İmamoğlu, yapımı devam eden Ataşehir Belediyesi İçerenköy Kültür Merkezi inşaatını da yerinden inceleyecek.

Küçükbakkalköy Prestij Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, vatandaşlarla sohbet edecek.

İçerenköy Yeni Evren Sitesi İBB Camisi’nde Cuma Namazı kılacak olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Ataşehir programı sona erecek. İmamoğlu’nun Ataşehir Programı sonunda bir açıklama yaparak Ataşehir ziyareti ile ilgili değerlendirmelerde bulunması bekleniyor.

İnceleme ve ziyaret için Ataşehir’e gelen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Ataşehir programında Ataşehir CHP İlçe Başkanı Celal Yalçın, Ataşehir Belediye Başkanı battal İlgezdi ve CHP Ataşehir ile yöneticileri eşlik ediyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ