logo

Başkan İlgezdi, taksicilerle iftar yaptı

Başkan İlgezdi, taksicilerle iftar yaptı

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir’de taksi duraklarında çalışan taksicilerle iftarda buluşup sorunlarını dinledi ve çözüm için destek sözü verdi.

Başkan İlgezdi, taksicilerle iftarda bir araya geldi

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir’de taksi duraklarında çalışan taksicilerle iftarda buluştu.

Geçtiğimiz hafta taksi durak başkanları ile toplantı yapan ve tüm durakları yenileme sözü veren Başkan Battal İlgezdi iftarda yaptığı konuşmasında, “Çağdaş bir kent yaratmak ve çağdaş bir kentte yaşamak için tüm esnafa büyük görev düşüyor” dedi.

Başkan Battal İlgezdi, Ataşehirli taksicilerle sohbet ederek, sorunlarını da dinledi. Taksi duraklarını yenileteceğini tekrar vurgulayan Başkan İlgezdi, taksi duraklarında çalışanların özenle seçilmesi gerektiğini belirterek, “Ataşehirlilerin canını emanet ettiği taksi esnafının çağdaş bir kentin oluşumu için diğer esnaflarımızla birlikte sorumluluk alması gerekir. Sizlerin rahat ve sağlıklı koşullarda çalışabilmeniz için belediye olarak her türlü desteği vereceğiz” diye konuştu.

İftara katılan taksiciler de Başkan Battal İlgezdi’ye 3 yıldır belediyeden gördükleri desteğin devam etmesini istediklerini belirterek, Ataşehir’de üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerinin sözünü verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ