logo

21 Ağustos 2022

Başkan Şakir Kaymak Kurşunlu İçmesuyu Projesiyle Ödül Aldı

Başkan Şakir Kaymak Kurşunlu İçmesuyu Projesiyle Ödül Aldı

Çankırı’nın Kurşunlu ilçesi Belediye Başkanı Şakir Kaymak Kurşunlu Şehiriçi İçmesuyu Şebekesi Yapım Projesi ile Kent ve Başkan 2022 Ödülleri kapsamında ödüle layık görüldü.

Recep Kenan/itvhaber.com

Türkiye genelinde online anket ile belirlenen, Kent & Başkan Dergisi’nin her yıl düzenlediği Türkiye’nin başarılı büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanları ödüllerini aldılar.

Çankırı Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak, “Kurşunlu Şehiriçi İçmesuyu Şebekesi Yapım Projesi” ile “Kent ve Başkan 2022 Ödülleri” kapsamında ödüle layık bulundu.

19 Ağustos’ta Kayseri’de, gerçekleştirilen Kent & Başkan 2022 Ödül Töreni’nde ödüle layık bulunan Türkiye’nin başarılı büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanları ödüllerini aldı.

Yapılan online anketle belirlenen ödüllerin sahiplerine verildiği törende, ödül alan belediye başkanları günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak ödülle ilgili yaptığı açıklamada, “Bu gurur hepimizin, bugün Kayseri’deydim. Kurşunlu Şehiriçi İçmesuyu Şebekesi Yapım Projemiz Kent ve Başkan 2022 Ödülleri’ne layık görüldü. Emeği geçen tüm ekibimize yürekten teşekkür ederim.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ