logo

Başkanı Battal İlgezdi, Aday Adaylığı Dilekçesini Verdi

Başkanı Battal İlgezdi, Aday Adaylığı Dilekçesini Verdi

İçişleri Bakanlığı tarafından geçici olarak görevden uzaklaştırılan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi CHP Ataşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı dilekçesini verdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İçişleri Bakanlığı tarafından geçici olarak görevden uzaklaştırılan, 2’şer aylık dönemlerle geçici uzaklaştırma süresi uzatılan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP Ataşehir İlçe Başkanlığına gelerek baş vuru dilekçesini ilçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’a verdi.

Recep Kenan paylaştı: 19 Ekim 2018 Cuma

Saat 14.30’da CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’na gelen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, makamında ziyaret ettiği CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve ilçe yöneticileri basın mensuplarının da katılımı ile bir süre sohbet etti.

Recep Kenan paylaştı: 19 Ekim 2018 Cuma

Daha sonra salona geçen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve ilçe yöneticileri, partililer huzurunda aday adaylığı duyurusunu yaptılar.

Başkan İlgezdi, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde CHP Ataşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı talebini içeren dilekçesini İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’a teslim etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ