logo

Batı Ataşehir ve Belediye’ye Yeni İETT Seferi

Batı Ataşehir ve Belediye’ye Yeni İETT Seferi

Kadıköy Küçükbakkalköy arasında sefer yapan 21B hattı güzergahında 02.10.2018 tarihi itibarıyla yapılan değişiklikle  Ataşehir Belediyesi’nin de yer aldığı Batı Ataşehir’e uzatıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İETT resmi web sitesi https://www.iett.istanbul/tr ‘de de duyurulan değişikliğe göre, gidiş yönünde Batı Ataşehir durağından güzergaha başlayarak sırasıyla Ataşehir Belediyesi – Ardıç Sokak – Menekşe Sokak – Cumhuriyet Parkı – Mimar Sinan Camii – A. Atatürk Mh. – Ataşehir Plazalar – Turgut Özal Bulvarı – Çiçek Kent – Spastik Çocuklar Vak. – Taşspor – Mustafa Kemal Anadolu Lisesi – Faik Somer Lisesi duraklarından geçerek Kılıç Reis Sokak durağından güzergaha devam edecektir.

Dönüş yönünde ise Kılıç Reis Sokak durağından sonra sırasıyla Faik Somer Lisesi – Mustafa Kemal Anadolu Lisesi – Taçspor – Spastik Çocuklar Vak. – Çiçek Kent – Turguz Özal Bulvarı – Ataşehir Plazalar – A. Atatürk Mh. – Ataşehir Bulvarı – Mimar Sinan Camii – Cumhuriyet Parkı – Ataşehir Bulvarı – Menekşe Sokak – Ardıç Sokak – Ataşehir Belediyesi duraklarından geçerek Batı Ataşehir durağında seferi tamamlayacaktır.

KÜÇÜKBAKKALKÖY MUHTARI YAKUP CEBİROĞLU DUYURDU

Değişikliği sosyal medyada yaptığı paylaşımla duyuran Küçükbakkalköy Muhtarı Yakup Cebiroğlu, seferlerin de sıklaştırılması için çalıştığını kaydederek; “2 buçuk senenin ardından yoğun istek ve çabalarımız sonucu 21 B otobüs hattı uzatılarak Ataşehir Belediyesi , Diş Hastanesi , Ataşehir Migros, Batı Ataşehir durakları eklenmiştir. Halkımıza hayırlı olsun. Bu konuda yardımlarını bizden esirgemeyen İETT Anadolu Yakası Ulastirma Müdürü sn. Ahmet Karaalioğlu’na teşekkür ederim” dedi.

2 YENİ HAT TALEBİ

Küçükbakkalköy Muhtarı Yakup Cebiroğlu, paylaşımında 2 ye3ni hat talebinin de olduğunu vurguladığı duyurusunda; “ Mahallemizin Taç Spor Novada tarafından Üsküdar ve Metro hattına (carrefour ) 2 yeni hattın çalışmalarına başlamış bulunuyoruz. Her şey siz değerli sakinlerimizin daha iyi bir mahallede yaşaması için” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ