logo

Battal İlgezdi, ‘Askıdan Fatura Alalım, Umut Olalım’

Battal İlgezdi, ‘Askıdan Fatura Alalım, Umut Olalım’

İBB’nin Askıda Fatura kampanyasına desteğini açıklayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Hadi askıdan bir fatura daha alalım, tüm ülkeye umut olalım.” Dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Askıda Fatura kampanyasına desteğini açıklayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Sizlerin desteği ile bu dayanışma daha da büyüyecek, bu zor günleri hep birlikte atlatacağız. Hadi askıdan bir fatura daha alalım, tüm ülkeye umut olalım.” Dedi.

AK PARTİ VE MHP GİRİŞİMİYLE SOSYAL YARDIMLARI DURDURMAK ZORUNDA KALDI

İBB Meclisi Ak Parti ve MHP grupları oyları ile kabul edilen mevzuatındaki düzenleme sonucu engellenen sosyal yardımların başvurularını incelemek üzere yeni başvuruları durdurmak zorunda kaldıklarını duyuran İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yoğun ilgi gören Askıda Fatura uygulamasına devam edildiğini kaydetmişti.

ASKIDA FATURA UYGULAMASINA DESTEK ARTIYOR

İBB tarafından ihtiyaç sahiplerine yapılan sosyal yardımların engellenmesi ile birlikte ihtiyaç sahiplerinin İSKİ ve İGDAŞ faturalarının yardımseverler tarafından ödendiği Askıda Fatura uygulamasına toplumun değişik kesimlerinden gelen destek artıyor.

Sanatçılar ve siyasilerin desteği ve paylaşımları ile daha da öne çıkan Askıda Fatura uygulamasına Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’den de destek geldi.

#ASKIDAFATURA KAMPANYASINI BEN DE DESTEKLİYORUM

“Bir elin verdiğini diğer el görmeyecek” anlayışla birlik olma zamanı!” sloganı ile Askıda Fatura uygulamasına desteğini açıklayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, paylaşımında, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun başlatmış olduğu #AskıdaFatura kampanyasını ben de destekliyorum. Gelin askıdan alarak ödeyeceğiniz fatura ile siz de bu dayanışmanın bir parçası olun.” İfadelerine yer verildi.

SİZLERİN DESTEĞİYLE DAYANIŞMA DAHA DA BÜYÜYECEK

Battal İlgezdi açıklamasında, “Sevgili koşularım, birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan bu dönemde, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın başlatmış olduğu Askıda Fatura kampanyası ile dayanışmanın en güzel örneklerinden birine şahit oluyoruz. Bu anlamlı kampanyaya Ataşehir Belediye Başkanı olarak ben de destek veriyorum. İnanıyorum ki, sizlerin desteği ile bu dayanışma daha da büyüyecek, bu zor günleri hep birlikte atlatacağız. Hadi askıdan bir fatura daha alalım, tüm ülkeye umut olalım.” İfadelerini kullandı.  

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ..

"Bir elin verdiğini diğer el görmeyecek" anlayışla birlik olma zamanı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun başlatmış olduğu #AskıdaFatura kampanyasını ben de destekliyorum. Gelin askıdan alarak ödeyeceğiniz fatura ile siz de bu dayanışmanın bir parçası olun. https://askidafatura.ibb.gov.tr/

Battal İlgezdi paylaştı: 28 Mayıs 2020 Perşembe

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ