logo

Battal İlgezdi, ‘İmar Sorununu Ekrem İmamoğlu Çözer’

Battal İlgezdi, ‘İmar Sorununu Ekrem İmamoğlu Çözer’

İmar sorununu Ekrem İmamoğlu’nun çözeceğini ifade eden Battal İlgezdi, “Büyükşehir’i de aldığımız anda Ataşehir’in bütün planlarını 6 ayda çözeceğiz.” Diye konuştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Kayışdağı Mahallesi Seçim bürosu açılışına. Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ile 31 Mart yerel seçimleri belediye meclis üyesi adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Kayışdağı Mahallesi Seçim bürosunun açılışında konuşan Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, “Geldiler, Ataşehir’in imarlarını çözeceğiz diyorlar! Çözmeyecekler… Kim çözecek biliyor musunuz? İmar sorununu çözecek tek adam Ekrem İmamoğlu. Size söz veriyorum; Büyükşehir’i de aldığımız anda Ataşehir’in bütün planlarını 6 ayda çözeceğiz.” Diye konuştu.

HERKESİN KENDİNİ MUTLU HİSSEDECEĞİ TÜRKİYE’Yİ HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ

Açılışta konuşan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, “Hep beraber, kardeşçe Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu, herkesin kendini mutlu hissedeceği Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz. Ataşehir’de kardeşlik duygularını daha güçlendirelim. Hep beraber Ataşehir’de başkanımız Battal İlgezdi ve Büyükşehir’de Ekrem İmamoğlu’nu göreve getireceğiz. Türkiye rahat nefes alacak.” Dedi.

BU BAKANLAR SEÇİMDEN ÖNCE NEREDEYDİ?

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Kayışdağı Mahallesi Seçim bürosunun törenle açılan ilk büro olduğunu kaydeden Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, mekanı tahsis eden belediye meclis üyesi adayı Bekir Bozkızıl’a teşekkür ederek başladığı konuşmasında; “Bu ara Ataşehir Bakanları ağırlamaya başladı. Bakanların biri geliyor, biri gidiyor. Bu bakanlar seçimden önce neredeydi? Ataşehir’de bu kadar sorun varken niye gelmediler?” diye sordu.

DİYOR Kİ; İMARLARI ÇÖZEYİM. ÇÖZ, ENGELLEYEN Mİ VAR?

İlgezdi, konuşmasını şu ifadelerle sürdürdü; “Dün, Sayın Çevre ve Şehircilik Bakanım buradaydı. Kendisi Ataşehir’de 8 sene görev yaptı. Geldi diyor ki; imarları çözeyim. Hay hay, başımız üzerine. Çöz, engelleyen mi var? Size bütün evrakları getirdim. Bana söz verdiniz. Devletin protokolleri var. Niye yapmadınız? Şimdi mi aklınıza geldi? Seçime beş kala…”

25 SENEDİR SİZ YÖNETİYORSUNUZ BU KENTİ

“Sorunların kaynağı olarak CHP’nin gösterilmesini eleştiren Battal İlgezdi, “Bu kenti biz yönetiyoruz. Bütün sorunları CHP üretti. Dere yataklarını biz imara açtık… Yeşil alanları, deprem toplanma merkezlerini imara açtık. E be kardeşim elinizi vicdanınıza koyun. Bu kentte 25 senedir Cumhuriyet Halk Partisi yok. 25 senedir siz yönetiyorsunuz bu kenti.” Diye konuştu.

Battal İlgezdi, ‘İmar Sorununu Ekrem İmamoğlu Çözer’ https://www.itvhaber.com/battal-ilgezdi-imar-sorununu-ekrem-imamoglu-cozer.html#.XJFVjg7Zhh4.twitter

Gepostet von Recep Kenan am Samstag, 16. März 2019

İMAR SORUNUNU ÇÖZECEK TEK ADAM EKREM İMAMOĞLU

“Geldiler, Ataşehir’in imarlarını çözeceğiz diyorlar! Çözmeyecekler… Kim çözecek biliyor musunuz? İmar sorununu çözecek tek adam Ekrem İmamoğlu. Bunu bilin ağır adımlarla geliyor. Seçimi büyük farkla alıyoruz. Size söz veriyorum; Büyükşehir’i de aldığımız anda Ataşehir’in bütün planlarını 6 ayda çözeceğiz.”

ATAŞEHİR’DE HER ŞEYİ YAPTIK; İMARI ÇÖZEMEDİK

“Ataşehir’de her şeyi yaptık; imarı çözemedik. Ben bütün planları yaptım, Büyükşehir’e telsim ettim. Büyükşehir’den geçecek, bize gelecek, biz de askıya asacağız olay bitecek. 1 günde plan geçiriliyor. Madem geçiyordu da neden çıkarmadınız?”

Konuşmalardan sonra kurdele kesilerek Kayışdağı Mahallesi seçim İrtibat ofisinin açılışı gerçekleştirildi. Partililer ve vatandaşlardan yoğun ilgi gören Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, fotoğraf çekme isteklerini geri çevirmedi.

İlgezdi, bir süre sohbet ettiği Ataşehir Belediye Spor oyuncuları ile de fotoğraf çektirdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ