logo

Battal İlgezdi, ‘Listem Milli Takım, Türkiye Mozaiği’

Battal İlgezdi, ‘Listem Milli Takım, Türkiye Mozaiği’

Ordu İli Mesudiye İlçesine bağlı Dayılı Köyü Derneği düzenlediği gecede, hemşerilerini Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi ile buluşturdu.

Ordu İli Mesudiye İlçesine bağlı Dayılı Köyü Derneği’nin düzenlemiş olduğu gecede, Ataşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Battal İlgezdi ’ye yoğun sevgi gösterisi vardı. Gecede konuşan İlgezdi; “Benim anlayışımda insan var. Hangi siyasi görüşten olursa olsun ben kentin belediye başkanıyım beraber yol yürüyerek kenti beraber yöneteceğiz. Benim listemde bir milli takım, bir Türkiye mozaiği var” dedi.

İlgezdi; “Listemde Bir Milli Takım, Bir Türkiye Mozaiği Var”

Dayılı Köyü Derneği, dernek başkanları Cengiz Kayayurt’un CHP Belediye Meclis üyesi olarak listeye girmesinden dolayı düzenledikleri dostluk ve dayanışma gecesine yoğun ilgi gösterdiler.

Recep Kenan paylaştı: 10 Mart 2019 Pazar

“BANA VE BAŞKANA DESTEĞİNİZ VAR MI?”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından “Dayılı Köyü seninle gurur duyuyor” sloganları eşliğinde gecenin açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Cengiz Kayayurt; “Yaptığımız her etkinlikte yanımızda birisi vardı ki; kıymetlimiz, her zaman yanımızda olan, desteklerini esirgemeyen Sayın Belediye Başkanımız Battal İlgezdi’ye, elini değil yüreğini hizmet için ortaya koyan yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.  Geldiğimiz noktada Belediye Başkanımız ve ekibinin teveccühü ile CHP listesinden Ataşehir Belediye Meclis üyesi Adayı oldum. 8 yıldır sizlere hizmet eden biri olarak verdiğiniz desteği şimdi kendim ve başkanım için istiyorum. Bana ve başkana desteğiniz var mı?” Sözleri salonda büyük bir alkışla karşılığını aldı.

BATTAL İLGEZDİ ATAŞEHİR’ DE BİR AYRICALIKTIR”

Yoğun tezahüratlarla konuşmasını yapmak üzere sahneye davet edilen Battal İlgezdi,  Barbaros Mahallesi Muhtarı Ercan Ersin’i de yanına çağırarak katılan köylülerine birkaç söz söylemesini istedi. Kendisi de Dayılı olan Ersin; “ Çok kıymetli ağabeyim, başkanım, üstadım artık nasıl hitap edeceğimi bilmiyorum.  Beni buraya çağırarak söz hakkı vermesi beni bir kez daha onura etti. Battal İlgezdi Ataşehir’ de bir ayrıcalıktır. Kişilik sahibi düzgün, on yıl çalıştığı, çalışmaya da heves ettiği belediye başkanımızdır. Kendisi bizlerin, sizlerin hangi gününde olursa olsun talep ettiğimiz hiçbir şeyi geri çevirmemiştir.  Yaptığımız eserlerin, sizlere verdiğimiz hizmetlerin temel kaynağıdır Battal İlgezdi.  O yüzden şahsım adına, Dayılı Köylüleri adına, mahallem adına kendisine çok çok teşekkür ederim.  Çıktığı yolda kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Recep Kenan paylaştı: 10 Mart 2019 Pazar

“BENİM LİSTEMDE BİR TÜRKİYE MOZAİĞİ VAR”

Benden sizlerden biriyim, çok da uzak değilim diyerek konuşmasına başlayan Battal İlgezdi;  bugün özel bir gün. Aslında burada bulunan annelerimize hoş geldiniz demek istiyorum. Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle kendilerine saygılarımı sunuyorum. Kadın umudun emeğin adıdır. Onlarla her şey güzel olur diyerek şunları söyledi; “Arkadaşlarım ve Ataşehirliler beni bilir. Benim anlayışımda insan var. Hangi siyasi görüşten olursa olsun ben kentin belediye başkanıyım beraber yol yürüyerek kenti beraber yapacağız.  Benim listede bir milli takım var. AK Parti, Saadet Parti ve MHP’den arkadaşlarımı listeme aldım. Yani yaptığım listeye her yöreden insanlar aldım. Benim listemde bir Türkiye mozaiği var.  Yerel yönetimlerin partisi olmaz. Amacı hizmettir. Ben bu anlayışı kazandığım gün ortaya koydum. Böylede devam edeceğini bilmenizi istiyorum” diye konuştu.

“EN BÜYÜK PROJEM BİRLİKTE HUZURLU VE KARDEŞÇE YAŞAMAKTIR”

İlgezdi; “Ortam çok gergin. Bu kadar gerginliğe hiç gerek yok. Bu sıradan bir seçim.  Biz Cumhurbaşkanı ve Milletvekillerimizi seçtik. Hepsine saygımız sonsuz. Cumhurbaşkanı hepimizin cumhurbaşkanıdır. O süreçler bitti. Şimdi İstanbullulara bir büyükşehir olmak üzere 39 ilçeye de belediye başkanlarını seçeceğiz.  Ataşehir ’de de beni seçeceksiniz tabi ki. Bu gerginlikleri yumuşatmada fayda var. Bunu da sizler, bizler yapacağız. Çünkü toplumun huzura, barışa ve kardeşliğe ihtiyacı vardır. Bana soruyorlar Ataşehir ‘de en büyük projen nedir? Diye soranlara cevabım şu; en büyük projem birlikte huzurlu ve kardeşçe yaşamaktır” şeklinde ifade etti.

“BEN VE ARKADAŞLARIMA DESTEK İSTİYORUM”

Ortalıkta plan rantçılığı yapanlar var diyen İlgezdi; “ Hal binasını taşıyacağız diyorlar. Merak ettim ve gittim Hal Binasının yapıldığı yere baktım. Gördüğüm şu, ne Hal var ne yapan firma var.  Milleti kandırmanın bir anlamı yok. Hal İstanbul Büyükşehir Belediyesinin yetkisindedir. 20 yıldır hep taşıyorlar ama bir türlü gerçekleşmiyor. O Hal Binasını taşımak İstanbul Büyükşehir’de Ekrem İmamoğlu’na ve bana nasip olacaktır. Hal nasıl taşınıyor o zaman göreceksiniz. Sülün Osman misali telefonla İmar çıkarıyorlar, Hal Binasını taşıyorlar. Böyle bir şey olmaz.  İnsanların geleceği ile dalga geçmeye kimsenin hakkı yok.  Bu sorunları biz çözeriz. Ben ve arkadaşlarıma destek istiyorum.  Beni 6 yüz milyon borcum yok. 31 Mart’ta görüşeceğiz. Birbirimizi kandırmanın âlemi yok” diyerek İstanbul Büyükşehir için Ekrem İmamoğlu’na, Ataşehir için Battal İlgezdi ve Cengiz Kayayurt’a destek istedi.

Konuşmaları sonunda Dernek Başkanı katkılarından dolayı Ataşehir belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye  plaket verdi.

Ataşehir belediyesinin desteklediği gecede sahne alan sanatçıların seslendirdiği eserler eşliğinde halaylar çekildi, horonlar oynandı ve geceye katılanlar gönüllerince eğlendiler.

Recep Kenan paylaştı: 10 Mart 2019 Pazar

ORDULULAR GECESİ

Recep Kenan paylaştı: 10 Mart 2019 Pazar

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ