logo

Battal İlgezdi ‘Temiz Ve Dürüst Siyasete Oy Verin’

Battal İlgezdi ‘Temiz Ve Dürüst Siyasete Oy Verin’

volkan _ Battal 555Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ataşehir İlçe Başkanlığı’nın Mevlana Mahallesi’nde düzenlediği  Volkan Konak konserine CHP Ataşehir Adayı Battal İlgezdi de katıldı.

Ataşehirliler’in yoğun ilgi gösterdiği konsere, Ataşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, eşi Gamze Akkuş İlgezdi ve CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak da katıldı. Mevlana Mahallesi sakinlerine seslenen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, 30 Mart’ta gerçekleşecek seçimin önemini bir kez daha dile getirdi.

Ataşehirliler’in haklıdan ve halkın yanında olan dürüst ve temiz siyasete oy vermelerini isteyen Başkan Battal İlgezdi, “Bizim hizmet anlayışımızda din, dil, ırk ve cinsiyet ayrımı yok. Bu ülkenin yüzde ellisi değil yüzde yüzü bizim. Siyasette kullanılan dil çok önemli. Benim türbanlı kardeşim diyorlar. Bu ülkede kimsenin türbanla sorunu yok. Türbanı siyaset malzemesi yapıyorlar. Türbanlı olan da olmayan da bizim kardeşimiz” dedi. Başkan İlgezdi’nin konuşmanın ardından program Volkan Konser ile devam etti. Volkan Konak, seslendirdiği birbirinden güzel ezgilerle Ataşehirlileri büyüledi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ