logo

Battal İlgezdi ‘Toplumun İstemediğini Yapmayacaksınız’

Battal İlgezdi ‘Toplumun İstemediğini Yapmayacaksınız’

Başkanı Battal İlgezdi yaptığı açıklamada; Emek evler Projesi’ni gerçekleştirmekte kararlı olduklarını, Gezi Parkı olayları ile ilgili toplumun istemediğinin yapılmaması gerektiğini söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İçerenköy Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulanan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi Recep Kenan aracılığı ile gazetemize yaptığı açıklamada; Emek evler Projesi’ni gerçekleştirmekte kararlı olduklarını, Gezi Parkı olayları ile ilgili de; toplumun istemediğinin yapılmaması gerektiğini söyledi.

Ataşehir’de kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili sorumuza; bu günlerde İstanbul’da meydana gelen Gezi Parkı olaylarından dolayı sıkıntılar yaşandığını en kısa zamanda Emekevler Projesi’ni hayata geçireceklerini söyledi.

Çevre Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm İstanbul İl Müdürlüğü ile İmar İskan Konutları projesinde işbirliği görüşmelerinin de sürdüğünü ifade eden Battal İlgezdi; “İmar İskan bloklarında 1250 vatandaşımızın olduğu 5 bin konutluk proje üzerinde görüşmelerimiz devem ediyor.” dedi.

Başkan İlgezdi; “1250 vatandaşımızın olduğu kentsel dönüşüm projesi ile ilgili protokolleri yaptık. Görüşmelerde bir noktaya geldik. Daha sonra Sayın Bakanımızın da katıldığı toplantı yapacağız. Vekaletini veren verecek. Vermeyen vatandaşlarımız ile ilgili de devletin yasaları uygulanacaktır.” diye konuştu.

Gezi Parkı olayları nı değerlendiren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, yerel yönetici olarak yaptığı açıklamada; “Toplumun istemediği bir şeyi yapmayacaksınız. Bu kadar basit. İnsanlar istemiyor orada yapılmak istenilenleri. Bunu zorlamanın bir anlamı yok. Bu bugünün olayı değil o olaylar. 11 yılın birikimi. Sen TC ile oynarsan, 23 Nisan ile oynarsan, vatandaşı tek tip vatandaş haline getirmeye çalışırsanız; gençler de patlar, vatandaşta patlar.” diyerek sözlerini tamamladı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ