logo

Battal İlgezdi, ‘Ülkeyi Toplumsal Belediyecilik Anlayışı İle Buluşturacağız’

Battal İlgezdi, ‘Ülkeyi Toplumsal Belediyecilik Anlayışı İle Buluşturacağız’

Gaziantep’te düzenlenen ve Battal İlgezdi’nin de katıldığı “CHP Belediye Başkanları Çalıştayı” CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı kapanış konuşması ile tamamlandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

18-20 Haziran tarihlerinde Gaziantep‘te düzenlenen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun arasında olduğu 11 büyükşehir il ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin aralarında olduğu ilçe belediye başkanlarının katıldığı “CHP Belediye Başkanları Çalıştayı” sona erdi.

“CHP Belediye Başkanları Çalıştayı” ile ilgili açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde gerçekleştirdiğimiz Belediye Başkanları Çalıştayı’mız sona erdi. Tüm ülkeyi toplumsal belediyecilik anlayışı ile buluşturma azmi ve kararlılığındayız. Toplumsal belediyecilik anlayışımızı tüm Türkiye’ye hakim kılmak için canla başla çalışacağız.” Dedi.

18-20 Haziran tarihlerinde Gaziantep’te düzenlenen “CHP Belediye Başkanları Çalıştayı” Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı kapanış konuşması ile tamamlandı.

LÖSEMİ TEDAVİSİ GÖREN İKBAL ÇOBAN’I HASTANEDE ZİYARET ETTİ

“CHP Belediye Başkanları Çalıştayı” kapanışı sonrasında kentte ziyaretlerine devam eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu lösemi tedavisi gören 4 yaşındaki İkbal Çoban’ı hastanede ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, lösemi tedavisi gören İkbal’in doğum gününü de kutlayan CHP lideri Kılıçdaroğlu, tedavi süreci hakkında bilgi aldı.

KILIÇDAROĞLU’DAN TAZİYE ZİYARETİ

“CHP Belediye Başkanları Çalıştayı” için Gaziantep’te bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hayatını kaybeden CHP Gençlik Kolları Üyesi İbrahim Ekici’nin ailesi ile de oğlu Mesut Ateşsönmez’i kaybeden Gaziantepli iş insanı Raif Ateşsönmez’e taziye ziyaretinde bulundu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ