logo

BATTAL SARIKAYA’NIN OĞLUN NİKAH TÖRENİYLE EVLENDİ

BATTAL SARIKAYA’NIN OĞLUN NİKAH TÖRENİYLE EVLENDİ

Ataşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Battal SARIKAYA’nın oğlu Eren SARIKAYA Ataşehir’de düzenlenen nikah töreniyle evlendi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Battal SARIKAYA’nın antrenör oğlu Eren SARIKAYA Ataşehir Evlendirme Dairesi’nde gerçekleşen nikah töreniyle evlendi.

Ataşehir Belediye başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri, yakınları ve davetlilerin katıldığı Ataşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Battal SARIKAYA’nın antrenör oğlu Eren SARIKAYA Ataşehir Evlendirme Dairesi’nde gerçekleşen nikah törenine gen çift hınca hınç dolu olan salona nedimeler eşliğinde girdi.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin HIŞMAN’ın kıydığı nikah töreninde gelin ve damadın nikah şahitliğini Ateşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadık KAYHAN ve gelin damadın arkadaşları üstendi.

Renkli ve aynı zamanda keyifli kısa sohbetlerin yaşandığı nikah töreninde  evlilik cüzdanını geline veren Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadık KAYHAN  genç çifte saygı ve sevgi çerçevesinde  bir ömür mutluluklar diledi. Çok sayıda davetlinin katıldığı nikah töreni kokteylin ardından son buldu.

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ