logo

Bayramda Sağlık Çalışanı Çocuklarına 18 Bin Oyuncak Dağıtılıyor

Bayramda Sağlık Çalışanı Çocuklarına 18 Bin Oyuncak Dağıtılıyor

TOY-KOOP üyesi işletme ve Sağlık-Sen işbirliğiyle düzenlenen etkinlikle, anne babalarından ayrı bayram geçirecek sağlık çalışanı çocuklarına 18 bin oyuncak hediye edilecek.

Recep Kenan/itvhaber.com

TÜRKİYE Oyuncak Kooperatifi (TOY-KOOP) ile Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) iş birliğiyle Ramazan Bayramı’nda sağlık çalışanlarının çocuklarına 18 bin oyuncak dağıtacak.

Yeni Tip Koronavirüs (Kovid 19) salgını sürecinde sağlık çalışanı anne babalarından uzak kalan çocukları sevindirmek için 18 bin 500 adet oyuncak Ramazan Bayramı’nın 1’inci ve 2’nci günü Sağlık-Sen tarafından sağlık çalışanlarına dağıtılacak.

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ ÇOCUKLARINA HEDİYE 18 BİN OYUNCAK TOPLANDI

İSTOÇ’ta bulunan oyuncakçılar çarşısında bir araya gelerek Ramazan Bayramı’nda sağlık çalışanlarının çocuklarına hediye edilmek üzere 18 bin oyuncak toplayan Türkiye Oyuncak Kooperatifi (TOY-KOOP) üyeleri Ramazan Bayramı’nda hediye oyuncakları çocuklara ulaştırılacak.

Oyuncak üretici ve işletmecileri tarafından poşetlenip kolilere konulan oyuncaklar, kamyonlara konularak bayramda sağlık çalışanlarının çocuklarına dağıtılmak üzere  (Sağlık-Sen) depolarına götürüldü.

BAYRAMDA OYUNCAK ALAMAYACAK ÇOCUKLARA ULAŞTIRACAĞIZ

Türkiye Oyuncak Kooperatifi (TOY-KOOP) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Mıcık, “Sağlık çalışanlarının yoğun çalışma temposu içinde çocuklarından uzak kaldığını görüyoruz. Sağlık çalışanlarının çocukları da günlerini anne baba özlemiyle geçiriyor.  Önümüz bayram, 81 ilde sokağa çıkma yasağı var. Çocuklar bayram harçlığı alamayacak, oyuncak alamayacak. Bunları bayramın 1’inci ve 2’nci günü sağlık çalışanlarına teslim ederek çocuklarına ulaştırmalarını sağlayacağız” dedi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ ÇOCUKLARINA TESLİM EDİLECEK

Sağlık çalışanlarımızın çok yoğun olarak çalıştığı bu dönemde,  bizde ne yapabiliriz diye düşünerek “Hep Birlikte Güçlüyüz” mantığıyla yola çıktıklarının altını çizen Türkiye Oyuncak Kooperatifi (TOY-KOOP) Başkanı Ender Mıcık, “Oyuncak üreticilerini bir araya toparlayan Türkiye Oyuncak Kooperatifi’yle beraber böyle bir çalışmaya girdik. Bayramın 1. ve 2. günü dağıtılmak üzere oyuncaklarımızı ithalatçılardan, imalatçılardan, toptancı arkadaşlarımızdan toplayarak bu şekilde bir kampanya yürütüyoruz. Sağlık çalışanlarımız kovid salgınıyla mücadelede dünyada parmakla gösterilen bir başarı kazandılar. Bizde, kendimizi emanet ettiğimiz sağlık çalışanlarımızın çocuklarına bu şekilde destek olmak istedik. Buradan oyuncaklar  (Sağlık-Sen) depolarına götürülerek hastanelerden sağlık çalışanlarının çocuklarına teslim edilecek.” Şeklinde konuştu.

BAYRAMDA ÇOCUKLARIMIZI OYUNCAKLARIYLA BULUŞTURACAĞIZ

“Oyuncakçılar ve imalatçılar olarak oyuncakları toplayarak güçlerini birleştirdiklerini ifade eden oyuncak imalatçıları, organizasyon ile ilgili “Bayramda sağlık çalışanlarımızın çocuklarının yüzü gülsün diye oyuncaklarımızı aracımıza yerleştirdik. Bayramda çocuklarımızı oyuncaklarıyla buluşturacağız.” Açıklaması yaptılar.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ