logo

BDP Ataşehir’de Kahvaltıda STK Temsilcileri ile Buluştu

BDP Ataşehir’de Kahvaltıda STK Temsilcileri ile Buluştu

Barış ve Demokrasi Partisi Ataşehir ilçe örgütü, sürdürülen açılım süreç ile ilgili kahvaltılı Sivil toplum Kuruluşu temsilcileri ile bir toplantı düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Küçükbakkalköy Nart Cafe’de düzenlene kahvaltıya, Ataşehir de bulunan bazı STK yöneticileri, temsilcileri, kanaat önderleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Açılış konuşmasında, süreçte birlikteliğin yakalandığını söyleyen BDP Ataşehir İlçesi Başkanı Ahmet Karaoğlu, süreçle ilgili özetle şunları söyledi.” Barış sürecinde Sivil Toplum Örgüt temsilcileri ve Kanaat Önderleri ile bir araya gelerek onları dinlemek istedik. Amacımız siyaset yapmaktan ziyade, başlatılan bu sürece nasıl katkı sağlarız. Bu konuda sizin görüşleriniz bizler için önemli. Bu toplantının amacı budur. AK Partinin süreci iyi götürdüğünü söyleyemeyiz. Amacımız iyi gitmeyen bu süreci halklar açısından iyi bir duruma getirmek, Sivil Toplum Örgütlerinin fikrini almak ve bu doğrultuda birliği sağlamaktır” dedi.

Süreçle ilgili kısa bir değerlendirme yapan BDP İl Eş Başkanı Asiye Kolçak ve Parti Meclisi Üyesi Hüseyin Güngör, bir süredir açılım yada çözüm süreci olarak adlandırılan çalışmalarla ilgili STK’ların düşüncülerini almak istediklerini, bu düşüncelerin çalışmalara ışık tutacağını ifade ederek; Meclisi sokağa, sokağı da meclise taşıyan parti olduklarını iddia ettiler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ