logo

Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi Ataşehirlilerle Buluşuyor

Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi Ataşehirlilerle Buluşuyor

Parti Meclisi kararıyla CHP Ataşehir Belediye Başkanı adayı olarak atanan Battal İlgezdi Küçükbakkalköy Prestij Caddesi CHP Ataşehir İlçe Merkezi önünde Ataşehirlilerle buluşuyor.

RecepKenan/itvhaber.com

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan PM (Parti Meclisi) toplantısında yapılan oylamayla CHP Ataşehir Belediye Başkanı adayı olarak atanan Battal İlgezdi Ataşehirlilerle buluşuyor.

Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi Kimdir? Battal İlgezdi Kimdir? Ataşehir Belediye Başkan Adayı Kimdir? Ataşehir Belediye Başkan Adayı kim oldu? İşte bu soruların yanıtları için TIKLAYINIZ

MYK (Merkez Yönetim Kurulu) toplantısında şekillenen CHP’nin bazı belediye başkan adaylarının belirlendiği aday listesi, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan PM (Parti Meclisi) 18 saat süren toplantı maratonunda son şekliyle oylanarak kabul edildi. Toplantıda İstanbul’un 29 ilçe belediye başkanı ile birlikte Ataşehir Belediye Başkanı adayı da belirlendi. Parti Meclisi (PM) toplantısında yapılan oylamada kabul edilen Battal İlgezdi Ataşehir Belediye Başkan adaylığı ile Ataşehir’e devam kararı çıktı.

CHP Ataşehir Belediye Başkanı adayı olarak atanan Battal İlgezdi Küçükbakkalköy Prestij Caddesi CHP Ataşehir İlçe Merkezi önünde Ataşehirlilerle buluşuyor.

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Battal İlgezdi’nin Ataşehirliler ile buluşmasını “Ataşehir Belediye Başkanımız ve Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi 29 Ocak Salı günü (yarın) saat 18:00’da Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe binası önünde Ataşehirli hemşerileri ile buluşacak” İfadeleri ile duyurdu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ