logo

Belediye Meclisi Aralık Toplantısında Engellileri Konuştu

Belediye Meclisi Aralık Toplantısında Engellileri Konuştu

Meclis 1.Başkan Vekili Mustafa Kemal Aldoğan Başkanlığında toplanan Ataşehir Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısında engellilerin sorunları ve çözüm önerileri gündeme geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Meclisinin 03 Aralık 2018 saat 17:00’da gerçekleşen Aralık ayı birinci birleşiminde Dünya Engelliler Günü kapsamında gurupları adına konuşan CHP ve Ak Parti temsilcileri ülkemizde ve Ataşehir’de engellilere yönelik çalışmaları, uygulamalardaki eksiklikleri dile getirip görüş ve önerilerini aktardılar.

Meclis 1.Başkan Vekili Mustafa Kemal Aldoğan Başkanlığında toplanan Ataşehir Belediye Meclisi Aralık ayı toplantılarının ilk birleşiminde gündemsiz toplandı. Gündemsiz toplanan Meclis ek günden olarak sunulan iki maddeyi gündeme alarak görüştü.

https://www.facebook.com/rkenan1/videos/2518629514820071

KONUŞMACILARA KÜRSÜ KULLANMA HAKKI

Gündem dışı söz alan siyasi parti sözcülerine “3 Aralık Dünya Engelliler Gününü” nedeniyle bu güne özel konuşmalarını kürsüden yapılabileceğini ifade eden oturum başkanı Mustafa Kemal Aldoğan, ilk söz alan Mustafa Cevat Arzık’ı kürsüye davet ederek arzu ederse genel kurula kürsüden hitap edebileceğini söyledi. Aldoğan’ın daveti üzerine gündem dışı söz alan konuşmacılar Ak Partili Arzık ve CHP’li üye Karadağ genel kurulda Meclis üyelerine kürsüden hitap etti.

FİZİKİ ENGELLER DEĞİL KALPLERDEKİ ENGELLER SORUN

3 Aralık Dünya engelliler Günü nedeniyle gündem dışı söz alan Ak Parti Gurup Başkan Vekili Mustafa Cevat Arzık, Aralık ayı toplantılarının hayırlı olmasını dileyerek; “3 Aralık Dünya Engelliler Gününü ülkemizdeki ve dünyadaki tüm Engelli kardeşlerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Fiziki engellerin değil kalplerdeki engellerin sorun olduğu bilincinin tüm topluma yayılmasını, zihindeki engellerin kaldırılmasını ve Engelli vatandaşlarımızın bizim bir parçamız olduğu gerçeğinin idrak edilmesini sağlamak ve Merkezi hükümetimiz tarafından 16 yıllık iktidarı döneminde öncelikli konular arasında olmuştur” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ