logo

BEM-BİR-SEN 7 NOLU ŞUBE DEN MUHTEŞEM GECE

BEM-BİR-SEN 7 NOLU ŞUBE DEN MUHTEŞEM GECE

Sosyal sendikacılığın öncüsü BEM-BİR-SEN 7 Nolu Şube Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara’nın onuruna verilen yemek Üsküdar Belediyesi çalışanlarını bir araya getirdi.

Sosyal sendikacılığın öncüsü BEM-BİR-SEN 7 Nolu Şubeden muhteşem bir gece daha organize edildi.

Üsküdar Belediye Başkanının onuruna verilen yemek, Üsküdar çalışanlarını bir araya getirdi. Yaptığı sosyal etkinliklerle sıradan bir sendikacılık anlayışının çok ötesinde hizmet veren Şube Başkanı Niyazi Karakoç ve yönetimi, sosyal Sendikacılığın öncülüğünü yapmaya devam ediyor.

Üsküdar Belediye memurlarına katkılarından dolayı, Üsküdar Belediyesi Sosyal Tesislerde gerçekleştirilen ve Belediye Başkanı Mustafa Kara’ nın onuruna verilen teşekkür yemeği farklı düşünceye sahip diğer Sendika üyelerini de bir araya getirerek, türküler eşliğinde eğlenilip ön yargılar kırıldı, moral ve motivasyon depolandı.

Gecede bir konuşma yapan Şube Başkan Yardımcısı Sıtkı Uçar; Bem-Bir-Sen, köklü bir medeniyet temeli üzerine kurulmuş bir sendikadır. Rahmetli Akif İnan, Bem-Bir-Sen’i kuran,‘Yedi Güzel Adam’dan biriydi. Onun kurduğu bu sendika, onların inşa etmeye çalıştıkları medeniyetin “Yedi Veren Gülü” olarak bugünkü yerindedir, dedi.
Uçar; Bizim medeniyetimiz taş, toprak, demir yığınlarının akla geldiği (Mimsiz medeniyet) maddeci ruha gülümseyen, kör, sağır, dilsiz bir medeniyet değildir. Gönüller üzerinde taht kurma, vicdanlara hitap etme; haklının her zaman, güçsüz olsa bile, hakkını almasını garanti altına alan, manevi yönleri de güçlü bir medeniyettir.

Manasını maddede kaybeden değil, iyide ve doğruda kazanan bir medeniyettir. Biz kamu çalışanlarının, talep ve beklentilerini tespit edip seslendirmek konusundaki hassasiyetimize dayanan, etkili sendikacılık anlayışımızla, kamu çalışanları lehine önemli kazanımlar elde ettik.

7 nolu şube olarak, “kardeşlik”, “dava adamlığı”, “adanmışlık” ve “diğerkâmlık” gibi soylu mücadelenin neferi olmanın gerekleriyle hareket etmeye azami özen gösterdik. Azim ve kararlılığımıza zirve yaptıran çetin mücadele süreçlerini hep birlikte yaşadığımız dönemlerde, bu davanın diğer tüm mensupları gibi ‘biz olmayı’ ve ‘biz içinde beni yok etmeyi’ başardık.

Hizmet Kolumuz da 53.171 üye sayımızla, yetkili sendika konumundayız.
Emek mücadelemiz, ekmek mücadelemiz, özgürlük mücadelemiz, tam ve koşulsuz demokrasi ve sivilleşme istek ve kararlılığımız yetkili olmanın verdiği güvenle artarak sürecektir, dedi.

Şube Başkanı Niyazi Karakoç yaptığı konuşmada; her zaman söylediğimiz bir şey var, bizler usulden değil esastan sendikacılık yapıyoruz. Sosyal Sendikacılık denince akla BEM-BİR-SEN’ den başka Sendika gelmiyor maalesef. Bizler, Konfederasyon kurucumuz Mehmet Akif inan ağabeyimizin çizmiş olduğu bu zorlu yolda, kırıp dökmeden, kalp kırmadan ikili ilişkilerimizi had safhada tutarak yürüyoruz.
Karakoç; Ülkemizde son yıllarda demokratikleşme adına çok büyük atılımlar oldu. Dünya gündeminde hep konuşulur olduk. Sendika olarak da 2012 yılımız başarılarla geçti. 2013 yılı hem ülkemiz hem de Sendikamız adına güzel günlerin bizleri beklediğini belirtmek isterim.
Karakoç ; Ülkemizin en büyük Sivil Toplum Kuruluşu olarak “Milletimizin Hizmetindeyiz” sloganımızla sadece memur arkadaşların hak ve hukukunu değil, milletimizin temel hak ve hukukunu, milletimizin menfaati neyi gerektiriyorsa onun takipçiliğini ve savunuculuğunu yapıyoruz. Üsküdar Belediye Başkanımız sayın Mustafa Kara’ ya bu anlamda memur arkadaşlarımıza yaptığı katkılardan dolayı tüm çalışanlarımız adına şükranlarımı sunuyorum. Emeği geçen Belediye Başkan Yardımcılarımıza da teşekkür ediyorum, dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Sami Er ; Eski bir Sendikacı olarak, 7 nolu Şubenin Akif İnan ağabeyimizin izinde sağlam adımlarla yürüyüşünü ve çalışmalarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum, dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Saraç ; Öncelikle Sendikanın böyle bir geceyi organize etmesine ve bizleri çalışanlarımızla bir araya getirmesinden dolayı BEM-BİR-SEN 7 Nolu Şube’ ye teşekkürlerimi sunuyorum. Belediye Başkanımızın selamlarını ve muhabbetlerini iletiyorum, dedi.

Saraç; Belediye olarak halkımıza hizmet etmenin heyecanı ile gece gündüz demeden çalışıyoruz. Çalışanlarımızın çalışma ortamlarını kolaylaştıracak tüm atılımları yapıyoruz. Kapımız her memurumuz ve işçimize her zaman açık. Bizler bir şeyler başarıyorsak bunu hep birlikte yapıyoruz. Bu bağlamda, siz mesai arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum ve her zaman çalışanlarımızın yanındayız, dedi.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ