logo

Beşiktaş Kadın Futbol Takımı UEFA İlk Maçı: 1-1   

Beşiktaş Kadın Futbol Takımı UEFA İlk Maçı: 1-1   

Hollanda’da oynanan UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi temsil eden Beşiktaş Kadın Futbol Takımı, ilk maçında  Polonya temsilcisi Gornik Leczna ile 1-1 berabere kaldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi temsil eden Beşiktaş Kadın Futbol Takımı, eleme grubundaki ilk maçında Hollanda’da Polonya temsilcisi Gornik Leczna ile 1-1 berabere kaldı.

Takımın tek golünü yetenekli golcü Kader’in kaydettiği maçla ilgili paylaşım yapan Beşiktaş Kadın Futbol Takımı’nın hocası Mutlucan Zavutcu, paylaşımında “Şampiyonlar ligine, Kader’in attığı golle öne geçmemize rağmen şanssız bir şekilde yediğimiz gol sonucunda beraberlikle başladık.

Kadın Futbolunda devrimini yapmış, projeleri ile çağ atlamış ülke takımlarına karşı henüz federasyonunda kadın futbol departmanı olmayan bir ülkenin takımı olarak başa baş oynayan, yalnız ama onurlu oyuncularımızı ve tüm ekibimizi kutlarım.” İfadelerine yer verdi.

GRUBUNDA 2. MAÇ 10 AĞUSTOS’TA

9.eleme grubunda yer alan siyah-beyazlı ekip ikinci maçını 10 Ağustos’ta saat 19.00’da Hollanda ekibi Twente ile oynayacak. Beşiktaş, gruptaki son maçında 13 Ağustos’ta saat 19.30’da Ermenistan’ın Alashkert takımıyla karşılaşacak. Grubu lider bitiren takım bir üst tura çıkacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ