logo

BEŞİKTAŞ NAMAĞLUP ÜNVANINI ATAŞEHİR’DE BIRAKTI

BEŞİKTAŞ NAMAĞLUP ÜNVANINI ATAŞEHİR’DE BIRAKTI

Üstü üste iki önemli maçı kazanan Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımı, ilk yarının erteleme maçında 1-0 yendiği Beşiktaş’ın namağlup unvanını da sona erdirdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

TFF Kadınlar 1. Futbol Ligi 8. haftasında Ataşehir Belediye Spor – Beşiktaş kadın takımları arasında oynanması gerekirken olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen maç 22.01.2017 Pazar günü oynandı.

Ataşehir Belediye Spor – Beşiktaş kadın futbol takımları arasında Ataşehir Yenisahra Stadı’nda oynanan ertelemem maçı Ataşehir Belediye Spor’un 1 – 0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Yağmur’un takımı Ataşehir Belediye Spor adına (16.dk) kaydettiği golle namaglup olarak lig liderliğini sürdüren Beşiktaş Kadın Futbol Takımı sezonun ilk mağlubiyetini aldı.

İlk yarının son maçı olan 8. Hafta erteleme maçını Yağmur’un 16’ıcı dakikada attığı tek golle lig lideri Beşiktaş karşısında galibiyetle tamamlayarak çok önemli bir 3 puan alan Ataşehir Belediye Spor ligdeki iddiasını daha da güçlendirdi.

Her iki takım taraftarının da yoğun ilgi gösterdiği, ligin en renkli tribün görüntülerinin yaşandığı Ataşehir Belediye Spor – Beşiktaş maçını Ataşehir Belediye Spor Kulüp Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der ve kulüp yöneticileri ile birlikte; CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Spor Kulüp eski Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Kalender Özdemir, Ataşehir Belediye Meclis üyeleri Ekrewm Köse ve Süleyman Karadağ,CHP Ataşehir İlçe Yönetim kurulu üyeleri, CHP Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Nihan Baykal Erol ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye birim müdürleri de izledi.

Üst üst çok önemli iki maç olan Antalya ve Beşiktaş maçlarını galip tamamlamalarının, ilk kararın aksine sezon yansıtılan 6 puan cezasının olumsuz havasının dağılmasındaki önemine dikkat çeken Ataşehir Belediye Spor teknik sorumlusu Taner Öner, Recep Kenan aracılığıyla itvhaber.com’a yaptığı maç sonu değerlendirmesinde; Antalya ve Beşiktaş maçlarını alıp dezavantajlarını kapatmayı hedeflemiş olduklarının altını çizerek, “Antalya ve Beşiktaş maçları bizim için çok önemliydi. Beşiktaş takımı da bu sezon ilk mağlubiyetini aldı. Beşiktaş Kadın Futbol Takımı bu sezon namağlup unvanını Ataşehir’de bıraktı. Erke futbolundaki üç büyükler gibi bayan futbolunda üç büyüklerden birisi Ataşehir Belediye Spor. Başta kulüp başkanımız Abdullah Der ve diğer bütün Ataşehirlilerin takımıza daha çok sahip çıkmaları bizi daha da motive etti. Baştan beri Ataşehirlileri takıma sahip çıkmasını sağlayıp aile havasının oluşması için çalışıyorduk. Onu biraz gerçekleştirdik bu maçta” ifadelerine yer verdi.

Kadınlar 1. Futbol Ligi ilk yarısının tamamlandığını, ara vermeden ikinci yarının oynanacağını kaydeden Taner Öner, ikinci yarının ilk maçı için 3  gün önceden Samsun’a giderek kampa gireceklerini ve Samsun İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı Spor ile oynayacakları maçın hazırlıklarına başlayacaklarını, ikinci yarıya da iyi başlamak istediklerini söyledi.

Amaçlarının şampiyonluk olduğunu kaydeden Taner Öner 6 puan silinerek başladıkları sezonu şampiyonlukla tamamlamak istediklerini, -6 ceza puanı ile başladıkları sezonda şampiyonluğun daha da değerli olacağının altını çizdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ