logo

Bilgin Okulları’ndan Öğretmenlere Anlamlı Hediye

Bilgin Okulları’ndan Öğretmenlere Anlamlı Hediye

Özel Bilgin Anadolu Lisesi 24 Kasım Öğretmenler gününe özel süprizle Ataşehir’de anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise, rehberlik dahil 4100 öğretmene koruyucu sağlık paketi hediye etti.

Özel Bilgin Anadolu Lisesi 24 Kasım Öğretmenler gününe özel yapmış olduğu süpriz ile sadece kendi kurumlarında görev yapanlar için değil, Ataşehir genelinde anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise, rehberlik araştırma merkezi, iş uygulama ve özel eğitim kurumları dahil olmak üzere toplam 4100 öğretmene koruyucu sağlık paketi hediye etti.

Özel Bilgin Anadolu Lisesi kurucusu Gökhan Kaya’da gazetemize yapmış olduğu açıklamada; “Fedakarca, özveri ile emek veren, geleceğimize yön veren ve hertürlü şekilde gayret gösteren öğretmenlerimize şükran borcumuzu ödemek amacıyla koruyucu sağlık paketi hediye ettik. Böylelikle öğretmenlerimiz koruyucu sağlık paketimiz ile kendilerine check-up yaptırmış olacaklar” dedi.

Koruyucu Sağlık Paketinde Neler Var?

Özel Bilgin Anadolu Lisesi Özel Bilgi Anadolu Lisesi 24 Kasım Öğretmenler Gününe özel, Ataşehir ilçesinde yaptığı Koruyucu Sağlık Paketi Hediye Kampanyası için Ataşehir Ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ataşehir ilçesi Kaymakamlığından gerekli yazılı izinleri almıştır. Kampanya sadece Ataşehir ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kurumumuza isimleri bildirilen Öğretmenler için geçerlidir.

ww.bilginesaglik.com üzerinden Ataşehir ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan, Ataşehir ilçesinde görevli öğretmenlerimizin isimleri tanımlanacak ve listede ismi bulunan öğretmenlerimiz www.bilginesaglik.com üzerinden 10 Aralık 2018 tarihi itibari ile kampanya ile ilgili hediye edilen Koruyucu Sağlık Paketi Hizmetlerini, Katılımcılarımız rezervasyon yaparak kullanmaya başlayacaklardır. Kampanya katılımı 10 Mart 2019 tarihi itibari ile sonlandırılacaktır.

Kampanya dahilinde hediye edilen Koruyucu Sağlık Paketi içeriği; Hemogram, Kan Şekeri- HbAlc, Total Kolesterol ve Trigliserit Laboratuvar Tahlillerinden oluşmaktadır.

Kampanya ile ilgili tüm katılım koşulları ve bilgilerine, Kampanya Başlangıç tarihi olan 10 Aralık 2018 tarihi itibari ile www.bilginesaglik.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ