logo

BİLSEM Lisansüstü Eğitim ve Akademik İşbirliği Protokolü Ataşehir’de İmzalandı

BİLSEM Lisansüstü Eğitim ve Akademik İşbirliği Protokolü Ataşehir’de İmzalandı

Maltepe Üniversitesi ile Özel Eğitim Genel Müdürlüğü arasında BİLSEM’lerde görev yapan öğretmenlere lisansüstü eğitim işbirliği protokolü Ataşehir BİLSEM’de imzalandı.

Maltepe Üniversitesi ile Özel Eğitim Genel Müdürlüğü arasında Bilim ve Sanat Merkezlerinde yapılan akademik ve sanatsal çalışmalar ile projelerin desteklenmesi, Bilim ve Sanat Merkezlerinde görev yapan öğretmenlere lisansüstü eğitim olanaklarının sağlanması amacıyla işbirliği protokolü imzalandı.

Ataşehir İstanbul Fuat Sezgin Bilim ve Sanat Merkezi‘nde düzenlenen protokol imza törenine, Maltepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şahin Karasar, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Nezir Gül, Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday, Ataşehir İstanbul Fuat Sezgin Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Hülya Özyürek ile öğretmen, öğrenci ve velileri katıldı.

”Öğretmenlerimizin Lisansüstü Eğitimlerini Tamamlamalarını Önemsiyoruz”

Törende konuşan Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Nezir Gül, Bilim Sanat Merkezlerinde çok başarılı çalışmaların yapıldığını, üniversitelerle yapılan işbirliği protokolleri ile BİLSEM öğrencilerinin erken yaşlarda üniversitelerle buluşmasının önemli bir kazanım olduğunu ifade etti. Akademisyenlerin desteği alınarak öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından yürütülen çalışmaların daha kaliteli hale geleceğini belirten Genel Müdür Gül; ” Bilim ve Sanat Merkezlerinde görev yapan tüm öğretmenlerimizin lisansüstü eğitimlerini tamamlamalarını önemsiyoruz. Bu hususla alakalı üniversiteler ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği protokollerini yaygınlaştırarak BİLSEM’lerde görev yapan öğretmenlerimizin bireysel ve mesleki gelişimlerini tamamlamalarına destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Maltepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şahin KARASAR, Bilim ve Sanat Merkezi öğrenci ve öğretmenlerini çalışmalarından dolayı tebrik ederek Maltepe Üniversitesi’nin tüm imkânlarıyla Bilim ve Sanat Merkezlerine destek olacağını belirtti.

Ataşehir İstanbul Fuat Sezgin Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Hülya ÖZYÜREK protokol imza törenine ev sahipliği yapıyor olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İstanbul Fuat Sezgin Bilim ve Sanat Merkezinde yürütülen proje ve çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Ataşehir’deki protokol imza töreninde Münih Konservatuvarında burs kazanarak keman eğitimi  alan İstanbul Fuat Sezgin Bilsem öğrencisi Naz İrem Türkmen’in keman dinletisi tüm konukların beğenisini kazandı. Genel Müdür Gül, dinleti sonrasında yakından ilgilendiği Naz İrem Türkmen’in eğitimi hakkında bilgi aldı.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ