logo

BİLSEM Robot Takımı ROBİSTİM’den Kaymakam Ertaş’a Ziyaret

BİLSEM Robot Takımı ROBİSTİM’den Kaymakam Ertaş’a Ziyaret

Müdür Hülya Özyürek başkanlığına ÇİN ‘de gerçekleştirilecek Makex Uluslararası Turnuvası’nda ülkemizi temsil edecek BİLSEM robot takımı ROBİSTİM Kaymakam Ertaş’ı ziyaret etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

6-9 Aralık 2018 tarihleri arasında ÇİN ‘de gerçekleştirilecek Makex Uluslararası Turnuvası’nda ülkemizi temsil edecek olan İSTANBUL / ATAŞEHİR – İstanbul Bilim ve Sanat Merkezi robot takımı ROBİSTİM Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı ziyaret etti.

İstanbul Atraşehir Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) Müdür Hülya Özyürek ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “6-9 Aralık 2018 tarihleri arasında ÇİN ‘de gerçekleştirilecek Makex Uluslararası Turnuvası’nda ülkemizi temsil edecek olan İSTANBUL / ATAŞEHİR – İstanbul Bilim ve Sanat Merkezi robot takımı olarak ROBİSTİM Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı ziyaret ettik. Kaymakamımız öğrencilerimizle yakından ilgilendiren hediyeler vererek başarı dileklerinde bulundular. Kaymakamımıza ve ziyaretimiz esnasında bizleri yalnız bırakmayan Ataşehir İlçe Müdürümüz Sayın Ertuğrul Bilican’a teşekkür ederiz.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ