logo

Binali Yıldırım ve Süleyman Soylu Ataşehir’de Cenaze Törenine Katıldı

Binali Yıldırım ve Süleyman Soylu Ataşehir’de Cenaze Törenine Katıldı

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Binali Yıldırım ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,Ataşehir’de   87 yaşında vefat eden Seyyid Tahir Özışık’ın cenaze namazına katıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir’deki Mimar Sinan Camisi’nde öğle kılınan cenaze namazı öncesi Seyyid Tahir Özışık’ın yakınları taziyeleri kabul etti. AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı ve TBMM Başkanı Yıldırım ve İçişleri Bakanı Soylu da aile üyelerine baş sağlığı dileklerini iletti.

Cenaze namazına Seyyid Tahir Özışık’ın ailesi ve yakınları, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte;  İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz ve Başkan yardımcıları, Ak Parti Ataşehir İlçe Yöneticileri CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve yönetimi, Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, Ulaştırma  Denizcilik ve Haberleşme Bakanı eski Ahmet Arslan, eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, CHP Milletvekili Levent Gültekin, Barış Yarkadaş, Mehmet Sevigen, Cübbeli Ahmet Hoca, Ali Ağaoğlu, gazeteciler, siyasiler, muhtarlar  ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Binali Yıldırım ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu kılınan cenaze namazı sonrası vatandaşlarla bir süre sohbet ettiler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ