logo

Bolu Belediyesi İle Ataşehir Belediyesi Kardeş Kent Oldu

Bolu Belediyesi İle Ataşehir Belediyesi Kardeş Kent Oldu

Ataşehir’e ziyaret gerçekleştirilen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ne konuk oldu. Tanju Özcan ve Battal İlgezdi iki belediyeyi “kardeş şehir” ilan eden protokolü imzaladılar.

Recep Kenan/itvhaber.com

Bolu Belediyesi ile Ataşehir Belediyesi arasında ‘kardeş şehir’ protokolü imzalandı.

Ataşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, görüşmede iki belediyeyi “kardeş şehir” ilan ederek, protokolü imzaladılar.

Geçtiğimiz Kasım ayında Bolu Belediye Meclisi’nde, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a, Ataşehir Belediyesi ile Bolu Belediyesi arasında karşılıklı bilgi ve deneyim paylaşımı yapmak, ekonomik-ticari ve turizm alanlarında yeni ilişkiler kurmak amacıyla “Kardeş Şehir” protokolü imzalama yetkisi verildiği açıklanmıştı.

KARDEŞ ŞEHİR RESMİ PROTOKOL İMZALAR ATILDI

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan “Kardeş Şehir” protokolünü hayata geçirmek üzere İstanbul’a gelerek Ataşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

BOLU VE ATAŞEHİR KARDEŞ KENT OLDU

Ataşehir Belediyesi’nde bir araya gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, iki kenti ‘kardeş şehir’ ilan eden ortak protokolü imzaladılar.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ