logo

Bolu Dağı Tüneli İstanbul Yönünde Zincirleme Trafik Kazası!

Bolu Dağı Tüneli İstanbul Yönünde Zincirleme Trafik Kazası!

Bolu Dağı Tüneli’nde meydana gelen ve TIR, kamyon, otobüs ve otomobil 18 aracın birbirine girdiği zincirleme trafik kazasında biri ağır 30 yaralı olduğu açıklandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Son Dakika Haberine göre Bolu Dağı Tüneli İstanbul yönünde trafik durdu.        

Bolu Dağı Tüneli’nde meydana gelen ve çok sayıda TIR, kamyon, otobüs ve otomobilin birbirine girdiği zincirleme trafik kazası nedeniyle İstanbul yönünde ulaşım durdu. İstanbul yönünde trafik akışı Abant kavşağından devlet yolu Bolu Dağı geçidine yönlendiriliyor.

Bolu’dan gelen Son dakika haberine göre Bolu Dağı Tüneli içinde zincirleme kaza meydana geldi. Çok sayıda TIR, kamyon, otobüs ve otomobilin birbirine girdi. Zincirleme kaza nedeniyle Bolu Dağı Tüneli İstanbul istikameti ulaşımı durdu.

Kamera kayıtlarında bir aracın kontrolü kaybeden ters dönmesi ile başlayan zincirleme kaza ile ilgili ilk açıklamayı yapan Bolu Valisi Ahmet Ümit, ilk tespitlerde 18 aracın kazaya karıştığı ve 30 yaralı olduğu ve 1 yaralının durumunun ağır olduğunu kaydetti. Vali  Ümit, yolu trafiğe açma çalışmalarının hızla sürdürüldüğünü açıkladı.

Kuvvetli kar yağışının devam ettiği saatlerde Bolu Dağı Tüneli’nde zincirleme kaza meydana geldi. Alınan bilgilere göre çok sayıda TIR, kamyon, otobüs ve otomobil birbirine girdi.

Zincirleme kaza sonrası Anadolu Otoyolu’nun İstanbul yönünde trafiğe kapatıldı. Kazaya karışan 3’ü otobüs ve diğer araçlardaki çok sayıda kişi araçlarından tahliye edilerek hastanelere sevk edildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ