logo

BU MİLLET HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR

BU MİLLET HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR

Başkan Battal İlgezdi’nin talimatı kapsamında Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığını ziyaret eden Abdullah Der, halkın bayrağına, ülkesine sahip çıktığını söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Başkan Battal İlgezdi’nin talimatı ile siyasi parti ziyaretleri yapan Abdullah Der, bu kapsamında ikinci olarak Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Ak Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, Başkan Battal İlgezdi’nin; “Belediye olarak üzerlerine düşeni yapmaya hazır oldukları” mesajını ileten Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der’e teşekkür etti.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) / PDY tarafından kalkışılan 15 Temmuz darbe girişiminden sonra ülkenin içinde bulunduğu durumu görüşmek, birlikte neler yapabiliriz konusunda istişarelerde bulunmak amacıyla, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin talimatı doğrultusunda Ataşehir’deki siyasi parti ziyaretlerine başlayan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, ikinci ziyaretini Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı’na yaptı.

CHP Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Ertuğrul Baysal ile Ataşehir Belediye Meclisi Üyeleri Ekrem Köse ve Birkan Birol Yıldız’ın da hazır bulunduğu ziyarette, 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimi,  sonrasında yaşanan gelişmeler ve Yenikapı’da Pazar günü yapılacak olan miting ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

ABDULLAH DER’E ZİYRET İÇİN TEŞEKKÜR

15 Temmuz Darbe kalkışması nedenle kendilerini ziyaret eden Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der’e teşekkür eden Yağcı, “Bizi ziyaret eden Ataşehir Belediye Başkan Yardımcımız Abdullah Der ve arkadaşlarına teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

BELEDİYE OLARAK ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ

7 Ağustos’ta Yenikapı’da yapılacak olan mitinge partilerinin temsilci gönderme karar olduğunu hatırlatan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, mitinge ulaşım desteği sağlamak adına araç temini konusunda başta olmak üzere Belediye olarak üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

Ziyarette AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı M. Naim Yağcı’nın yanı sıra ilçe yöneticileri Nevzat Katırcı, Yusuf Dereci, Bahattin Çelik, Ufuk Bilge Tekin, Ataşehir Belediye Meclisi AK Parti Grubu Başkanvekili Mustafa Cevat Arzık, Belediye Meclis Üyesi ve Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, Belediye Meclis üyeleri Müjdat Çalış, Kaya Sönmez ile Mehmet Korkmaz hazır bulundu.

Yaklaşık bir saat samimi bir sohbet havasında geçen ve basına açık olan görüşmede; Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der ve AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.M. Naim Yağcı, 15 Temmuz da yaşanan darbe girişimi sırasında yaşananları aktararak,  görüşlerini açıkladılar.

TÜRK BAYRAĞI ALTINDA BİRLEŞTİK

15 Temmuz akşamı yaşanan kalkışmanın siyasi görüşü ne olursa olsun tek yürek olduğunun altını çizen AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mustafa Naim Yağcı farklılıkların Türk bayrağı altında birleştiğini kaydederek; “Bu millet 15 Temmuz akşamı siyasi ideolojisini bir kenara bırakarak tek yürek oldu. İnşallah bu tavrı, bu içeriden bütünleşmeyi bundan sonra da devam ettireceğiz. Bütün farklılıklar bir anda tek bayrak altında birleşti. Çok büyük bir imtihandan geçtik. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin farklı bir gecesiydi. Kurtuluş Savaşı’ndan sonra, bir gecede bir kaç Kurtuluş Savaşı’na bedel mücadeleyi toplumun tamamı verdi” şeklinde konuştu.

BU MİLLET HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR

Darbe akşamı Alevi bir arkadaşının yanına gelerek, “Endişeliyim, sizi evimde ağırlayabilirim” dediğinin altını çizen Naim Yağcı, milletin bütünleşmesi adına da unutulmaz bir gece yaşandığını vurgulayarak; “Orada ayrım yoktu. Artık vatanını satanlar ve vatanseverler ayrımı yapıyoruz. Hainler adına kara bir geceydi, bu milletin bütünleşmesi adına da unutulmaz bir geceydi. Bu millet her şeyin en iyisini hak ediyor. Bundan sonraki mücadelemiz bu milleti daha da yükseğe taşımak için elimizden geleni yapmaktır. Milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

HALKIMIZ BAYRAĞINA, ÜLKESİNE SAHİP ÇIKTI

Darbe girişimi sırasında sağlanan bütünlüğü “Ülke meselesidir” ifadesi ile açıklayan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, böyle günlerde bir arada olmanın önemine dikkat çekerek; “Bu ülke meselesidir.  Önemli olan böyle günlerde bir arada olmaktır. Siyaset ayrıdır, önemli olan ülkemizin birliği ve bütünlüğüdür. Önemli bir süreç yaşadık. Halkımız bayrağına, ülkesine sahip çıktı” dedi.

PROVOKATÖRLERE DİKKAT ETMELİYİZ

“İnşallah böyle şeyler bir daha yaşanmaz” temennisinde bulunan Abdullah Der, birlik beraberlikle böyle günlerin üstesinden gelineceğini kaydedip, kalkışmanın bastırılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek; “Bu işin üstesinden gelen herkese teşekkür ederiz. Önümüzde bir miting var. Bu konuda belediye olarak üstümüze düşen ne varsa yapacağız. Birlik ve beraberliğimizi korumalı, çevremizdeki art niyetli provokatörlere dikkat etmeliyiz” ifadeleriyle de oluşan birlik beraberliğin önemine dikkat çekip, bunun sürdürülmesinin gerektiğini kaydetti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ