logo

Çamaşırcı Deresi Kenar Bandında 40 Dönüm Alana Bölge Parkı

Çamaşırcı Deresi Kenar Bandında 40 Dönüm Alana Bölge Parkı

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi Çamaşırcı Deresi kenar bandında yer alan 40 dönümlük alanda bölge parkı projesi çalışmasına başlandığını açıkladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir İlçesi Kayışdağı ve İnönü Mahalleleri 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı İBB Meclisinde onaylanması ile birlikte Çamaşırcı Deresi kenar bandında yer alan 40 dönümlük alanda bölge parkı projesi başlatıldı.

Çamaşırcı Deresi kenar bandında yer alan 40 dönümlük alanda bölge parkı projesi ile ilgili çalışmayı Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi duyurdu.

40 dönümlük alanda bölge parkı projesi çalışması, Ataşehir Belediyesi, İBB Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, İSKİ Genel Müdürlüğü ve Maltepe Belediyesi ortak yürütülüyor.

İBB Meclisi Mart ayı gündemine alınarak görüşülen Ataşehir İlçesi Kayışdağı ve İnönü Mahallelerine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı İBB Meclisinde onaylandı. Plan itirazlara konu olan düzenlemeleri içeriyordu.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yaptığı açıklama ile “İnönü – Kayışdağı mahalleleri imar planı kapsamında Çamaşırcı Deresi kenarında yer alan 40 dönümlük bölge parkı için proje çalışmalarına başladık. Projeyi İBB Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, İSKİ Genel Müdürlüğü ve Maltepe Belediyesi’yle birlikte hazırlıyoruz.” Bölgede yapılan çalışmayı duyurdu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ