logo

ÇAMLI’DAN CHP’YE: ‘SEN BÜTÜN KÖTÜLÜKLERİN ANASISIN’

ÇAMLI’DAN CHP’YE: ‘SEN BÜTÜN KÖTÜLÜKLERİN ANASISIN’

“Dersaadet Mebusu” olarak tanımlanan Ak Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, çatı örgütü olarak nitelediği CHP’nin bütün kötülüklerin anası olduğunu iddia etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

“Bizim hatalarımız olabilir ama kasten asla yanlışımız olmaz” diye konuşan ve kendisini “Dersaadet Mebusu” olarak tanımlayan Ak Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, THKP-C’nin üst örgütü ve “Bütün Kötülüklerin Anası” olarak nitelediği Cumhuriyet Halk Partisi’nin; “PKK’nın ve FETÖ’nün doğurucusu, imalatçısı, üreticisi, büyütücüsü” olduğunu iddia etti.

SEN BÜTÜN KÖTÜLÜKLERİN ANASISIN

Haftasonu Ak Parti Ataşehir Kadın Kolları tarafından düzenlenen “Osmanlı Ruhu Ataşehir”de programında konuşan  “Dersaadet Mebusu” olarak tanımlanan Ak Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı CHP ile ilgili suçlamaların da yer aldığı şu ifadelere yer verdi:

FETÖ denilen takkeli şeytanı keşfedip, devlet kadrolarına genişletenin Cumhuriyet Halk Partisi olduğu iddiasında da bulunan Çamlı, şimdi de terör örgütü olduğu ortaya çıkınca da himayesi altına aldığını iddia ederek; “Bu Kürt politikası da PKK’da, hepsi senin. Sen bütün kötülüklerin anasısın.

CHP, BAŞ BELAMIZ

CHP, Baş belamız, ümmetin baş belası… Bu Kılıçdaroğlu’nun dedesi var ya hilafet merkezi, bütün dünya Müslümanlarının göz bebeği Yıldız Sarayı’nı meyhane ve kumarhane yaptı. Biliyor musunuz? 1926, bir İtalyan kumarcıya verdiler, kumarhane yaptılar, meyhane…

BURADA NE KUMARHANE OLUR, MEYHANE OLUR

Zihniyet çekiyor. Kılıçdaroğlu Beştepe’yi görünce “burada ne kumarhane olur, meyhane olur” diyor. Bunlar ümidi kestiği için şimdi saldırıyor. Rejim krizi diyorlar ya, bu hortumlama krizi; mecburen rejime gireme krizi. Hırsızlık bittiği, milletin parası millete döndüğü için krizdeler. Biz hırsızlıktan krize girdik diyemiyor. Ne diyor? Cumhuriyet krizi. Sen çamuriyetçisin…

THKP-C’NİN ÜST ÖRGÜTÜ, PKK’NIN, FETÖ’NÜ DOĞURUCUSU, İMALATÇISI

80 -90 senelik tarihten, milletten özür dileyecekler. Bütün örgütlerin çatı örgütü Cumhuriyet Halk Partisi Örgütü… THKP-C’nin üst örgütü, PKK’nın doğurucusu, imalatçısı, üreticisi, FETÖ’nün doğurucusu, imalatçısı, üreticisi, keşfedicisi, besleyicisi, büyütücüsü.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ