logo

ÇANDEF Merkezinde Düzenlenen Kermes Açıldı

ÇANDEF Merkezinde Düzenlenen Kermes Açıldı

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) merkezinde düzenlenen kermes Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Çakır ve VahapYartaş’ın katılımı ile açıldı.

ÇANDEF Merkezinde Düzenlenen Kermes Açıldı

Recep Kenan/Ataşehirweb.com

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) merkezinde düzenlenen kermes Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Çakır ve ÇANDEF Genel Başkanı Vahap Yartaş’ın katıldığı törenle açıldı.

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu yararına düzenlenen kermes İstanbulluların ve İstanbul’daki Çankırılıların ziyaretine açık olacak. ÇANDEF’in merkezinde düzenlenen kermeste sergilenen ürünlerin satışından elde edile gelir federasyon çalışmalarında kullanılacak

ÇANDEF yararına düzenlenen kermesin açılışına Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Çakır, Çankırı Dernekleri Genel Başkanı Vahap Yartaş, ÇANDEF Genel Sekreteri Zekeriya Açıkgöz, ÇANDEF Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Benli, Ersoy Koçak ve Çankırılıların katılımı ile yapıldı.

KERMES AÇILIŞ FOTOLARI

Kermesin açılışında konuşan Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Çakır; “Çankırı Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Vahap Yartaş’ çalışmalarını yakından takip ediyoruz.  Çankırı için yaptığı hayırlı çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Bizde Kağıthane Belediyesi olarak her zaman kendisinin yanındayız.”dedi.

Kendilerine verdiği destek için Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Çakır’a teşekkür eden Çankırı Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Vahap Yartaş; “Çankırı ve Çankırılı için her koşulda hizmet etme aşkı ile çalışıyoruz.”diye konuştu

Açılşa katılan yöneticiler daha sonra kermeste satışa sunulan ürünlerden alarak, ilk alışverişi gerçekleştirdiler.

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ