logo

ÇANDEF Onursal Başkanı Zekeriya Açıkgöz Ak Parti’den Aday

ÇANDEF Onursal Başkanı Zekeriya Açıkgöz Ak Parti’den Aday

Yerel yönetimlerde “İç Denetçi”lik ile birlikte 2 dönem ÇANDEF Genel Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Zekeriya Açıkgöz, Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

ÇANDEF Onursal Başkanı Zekeriya Açıkgöz, İstanbul İl Başkanlığına yaptığı  Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adaylığı başvurusuna İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Yöneticileri ile Çankırı STK temsilcileri de katılarak desteklerini verdiler.

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı’na yaptığı başvuru ile Ak Parti İstanbul 1’nci Bölge Milletvekili Aday Adayı olan Zekeriya Açıkgöz geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Kurulu’nda 2 dönemdir yürüttüğü Genel Başkanlık görevini devretmişti. 2 dönem başarıyla ÇANDEF Genel Başkanlığı görevini sürdüren Zekeriya Açıkgöz, Genel Kurul’da delegelerce Onursal Genel Başkanlığı ile onurlandırılmıştı.

Zekeriya Açıkgöz, Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı’na başvuru yaparak Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı olduğunu yaptığı şu açıklamayla duyurdu:

“Saygıdeğer Gönül Dostlarım:

Siyaset-Bürokrasi-İş Dünyası ve STK. Yöneticisi çok değerli büyüklerimiz ve dostlarımızla yaptığım istişareler neticesinde; 24 Haziran 2018’de yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adaylığına başvurumu yaptım.

Dua ve desteklerinizi bekliyor, bu tarihi seçimlerin Vatanımıza, Milletimize ve Tüm İslam alemine hayırlı sonuçlar getirmesini diliyorum.”

Zekeriya AÇIKGÖZ

AK PARTİ İstanbul 1’nci Bölge Milletvekili

Aday Adayı

ZEKERİYA AÇIKGÖZ KİMDİR?

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ