logo

ÇANDEF Vefa Gecesinde Çankırılar Salona Sığmadı

ÇANDEF Vefa Gecesinde Çankırılar Salona Sığmadı

ÇANDEF düzenlediği “vefa gecesi” ile iş dünyasında, STK çalışmaları, siyaset ve bürokraside Çankırı ve Çankırılı yararına hizmetleri olanları plaketle onurlandırıp teşekkür etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul’daki Çankırı derneklerinin çatı örgütü İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF), iş dünyasında, STK çalışmaları, siyaset ve bürokraside Çankırı ve Çankırılı yararına hizmetleri olanlara ve bu hizmetlere destek verenlere teşekkür için Çankırı için özel anlamı olan Ocak ayının 18. gününde vefa gecesi düzenledi.

ÇANDEF (İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu) tarafından düzenlenen Çankırı ve Çankırılılar yararına çalışmalara katılan, destek olanların onurlandırıldığı “Çankırı Vefa Gecesi”nde Çankırlılar salona sığmadı.

ÇANDEF (İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu) tarafından düzenlenen “Çankırı Vefa Gecesi”nde Çankırı ve Çankırılılar yararına çalışmalara katılan, destek olan siyaset ve iş insanları, bürokratlar, STK temsilcileri ve yöneticileri ile basın mensupları plaket ile onurlandırıldı.

Kadıköy Bostancı Gösteri Merkezi’nde düzenlenen  “Çankırı Vefa Gecesi”nde katılımcılara plaketleri İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zeynettin Aydın ve Çankırı Valisi Abdullah Ayaz ile Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu’nun arasında olduğu protokol tarafından takdim edildi.

Vefa gecesinde Vali ve Bakan olarak görev yapan Çankırı’ya çok önemli katkıları olan Nevzat Ayaz ile rahmetli ÇANDEF Genel Başkanı Vahap Yartaş için de anma gerçekleştirildi. Çankırılıların örgütlenmesinin öncüleri olarak kabul edilen ÇANDEF kurucu ve onursal başkanları da vefa gecesinde öne çıkanlar arasında yer aldı.

Turgay Başyayla, Zehra Ganioğlu, Seda Kara ve Burak Adalı’nın aralarında olduğu birbirinden değerli sanatçıların sahne aldığı “Çankırı Vefa Gecesi” Afrikalı Ali, Barbaros Özdemir ve Evrim Keklik üçlüsünün sunumu ile gerçekleşti.

15 BİN KİŞİYLE ÜLKER ARENA’DA BÜYÜK ÇANKIRI PROGRAMI

Geçmişten günümüze Çankırı’ya yararı dokunanlara ve Çankırı Vefa Gecesine katılanlara teşekkür eden İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zeynettin Aydın gecenin açılışındaki konuşmasında, “10.000 kişilik iftar yaptık. Çankırı Tanıtım günlerini yaptığını İstanbul’da ciddi bir sesle getirdik. Kusuruyla kabahatiyle, eksiğiyle fazlasıyla sizlere layık olma gayreti içerisinde bir mücadeleye girdik. inşallah bundan sonra da daha büyük etkinlikleri sizlerin sayesinde ve sizlerin desteğiyle gerçekleştireceğiz. Bu sabah saat beşte çıktık Ankara’ya gittik. Ankara’ya niye gittik? Çankırı Dernekleri Federasyon olarak programların en büyüğünü yapmak istiyoruz. Sizler ona layıksınız. En güzel programla görevimizi tamamlayalım. Bundan daha iyisini yapalım. Şubatta 15 bin kişiyle Fenerbahçe Ülker Arena’da büyük bir Çankırı Programı Düzenliyoruz. Cumhurbaşkanımız recep Tayyip Erdoğan’a davetimizi ilettik.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ