logo

ÇANDEF YÖNETİMİ BATTAL İLGEZDİ’Yİ ZİYARET ETTİ

ÇANDEF YÖNETİMİ BATTAL İLGEZDİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Atasehir_battal_candef_ (1)İstanbul Çankırı Dernekleri Fedarasyonu (ÇANDEF) genel kurulu sonrası oluşan yeni yönetim Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’yi makamında ziyaret etti.

28 Şubat’ta gerçekleştirdiği genel kurulda yapılan seçimle Zekeriya Açıkgöz Genel Başkanlığında oluşan İstanbul Çankırı Dernekleri Fedarasyonu (ÇANDEF) yeni yönetimi İstanbul genelinde kurum ve kuruluşları ziyaret ediyor.

Bu kapsamda Tuzla ilçesinden ziyaretlere başlayan İstanbul’un ilçelerindeki ziyaretlerini Ataşehir ile sürdürdü.

Genel Başkan Zekeriya Açıkgöz ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir guru Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’yi makamında ziyaret ederek ilçede Çankırılılara gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

ÇANKIRILILAR BİZİM DOSTLARIMIZ

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz ve yönetiminin ziyaretine geldiğini belirten Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Ayaklarına sağlık. Çok teşekkür ediyorum. Ataşehir’de Çankırılılar bize yabancı değil. Bizim dostlarımız. Umuyorum Ataşehir’de ve İstanbul’da güzel işler yapacağız. Yeni bir yönetim… Genel kurulla göreve geldiler. Allah yollarını açık etsin. Güzel de bir bina almışlar. Bir an evvel bitirilip Çankırılıların hizmetine sunulmasını istiyorum” dedi.

YEREL YÖNETİMLERLE PROJE ORTAĞI OLMAK İSTİYORUZ

Yerel yönetimler ile proje ortağı olmak istediklerini kaydeden İstanbul Çankırı Dernekleri Fedarasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, Ataşehir Belediyesi ile de Çankırı, Çankırılı ve Çankırı kültürünün tanıtımını sağlayacak projeler gerçekleştirmeyi arzuladıklarını söyledi.

İstanbul’da 140’ın üzerindeki Çankırı derneğinin 120’sini bünyesinde bulunduran İstanbul Çankırı Dernekleri Fedarasyonu (ÇANDEF)’nun İstanbul’un önemli il STK’ları arasında ilk ıralarda yer aldıklarını vurgulayan ÇANDEF Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, göreve geldikleri 28 Şubat’tan bu güne 2’si büyük olmak üzere birçok etkinliği gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ