logo

ÇANDEF Yönetiminden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’a Ziyaret

ÇANDEF Yönetiminden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’a Ziyaret

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) yönetimi Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ı Ziyaret ederek 23 Şubat’ta gerçekleştirilecek ÇANDEF genel kuruluna davet etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çankırı Vakfı Onursal Başkanı ve Maltepe Aydınevler Muhtarı Sami Soydal ile Maltepe Belediye Üyesi, ÇANDEF Genel Başkan Yardımcısı ve Çerkeş Dernekler Birliği (ÇERDEB) Başkanı Erol Tepebaşı’nın da aralarında olduğu İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) yöneticileri Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ı ziyaret ettiler. Ziyarete Atkaracalar Dernekler Birlik Başkanı ve ÇANDEF Genel Başkan Yardımcısı Kadir Kandırmaz, ÇANDEF Gençlik Kolları Başkanı Engin Uysal ve itvhaber.com ’u temsilen basın mensubu Recep Kenan’da katıldılar.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ı ziyaret eden İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF), Başkan Kılıç’a  23 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan ÇABDEF 8. Olağan Genel kurulu davetiyesini takdim ederek Genel Başkan Zeynettin Aydın adına daveti ilettiler.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ı ziyaret ederek ÇANDEF Genel Başkan Zeynettin aydın genel kurul davetini ileten ÇANDEF Heyeti adına konuşan Maltepe Belediye Üyesi ÇANDEF Genel Başkan Yardımcısı ve Çerkeş Dernekler Birliği (ÇERDEB) başkanı Erol Tepebaşı, ziyaret ile ilgili, “Çankırı Dernekleri Federasyonumuzun 23 Şubat 2020 tarihinde yapılacak olan 8. Olağan Genel kurulumuza Maltepe Belediye Başkanımız Sayın Ali Kılıç davet etmek için Onursal başkanımız Aydınevler Mahalle Muhtarımız Sami Soydal, Atkaracalar Dernekler Birliği Başkanı Kadir Kandırmaz ÇANDEF Gençlik Kolu Başkanı Engin Uysal ile İstanbul’daki Çankırılıların sesi olan yerel basınımız itvhaber.com imtiyaz sahibi Recep Kenan ile birlikte ziyaret ettik.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ