logo

ÇANDEF’te Yeni Başkan Zekeriya Açıkgöz

ÇANDEF’te Yeni Başkan Zekeriya Açıkgöz

zekeriyaGenel  Başkan Vahap Yartaş’ın vefatı nedeni ile boşalan ÇANDEF Başkanlığı’na olağanüstü toplanan Yönetim Kurulu’nca yapılan seçimle, Zekeriya Açıkgöz getirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çağlayan’daki binasında dün akşam saatlerinde olağanüstü toplanan ÇANDEF Yönetim Kurulu yeni başkanını seçti. 20 üyeli yönetim kurulundan 17 üyenin katıldığı toplantıda yapılan oylama sonucunda; aday olmadığını öğrendiğimiz Mehmet Dereli’ye 1 oy çıkarken, Zekeriya Açıkgöz 16 oy alarak İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF)’nun yeni başkanı seçildi.

ÇANDEF’te Genel Sekreterlik görevini yürüten Zekeriya Açıkgöz, 2014 yılı Şubat ayında yapılacak Olağan Kongre’ye kadar başkanlık görevini sürdürecek.

Zekeriya Açıkgöz Kimdir?
1969 yılında Çankırı’nın Ilgaz İlçesi’nde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kartal’da, Liseyi Pendik’te tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi – İşletme Bölümünden mezun oldu. Yüksek lisans (master) öğrenimini ise İstanbul Aydın Üniversitesi – İşletme Anabilim Dalı Mahalli İdareler ve Yerinden Yönetim Bilim Dalında tamamladı.

Memuriyete İstanbul Sultanbeyli Belediyesi’nde başlayan Açıkgöz, İstanbul Valiliği – İl Özel İdaresi’nde göreve devam etti.
İÇ DENETÇİ kadrosuna atandı ve halen bu görevini sürdürmektedir. A-1 ve A-2 Düzeyi Kamu İç Denetçi Sertifika sahibidir.

Kurucusu ve üyesi olduğu birçok sivil toplum kuruluşunda yönetim kurulu üyesi, genel sekreter ve başkan yardımcısı olarak görev yapmakta olan Zekeriya AÇIKGÖZ’ün “İl Özel İdarelerinin Yeniden Yapılandırılması” adlı yayınlanmış bir kitabı ile çeşitli gazete ve dergilerde yayınlanmış birçok makalesi bulunmaktadır.

Orta derecede İngilizce bilen Zekeriya AÇIKGÖZ evli ve dört çocuk babasıdır.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ