logo

ÇANDEF’ten Marka Şehir Çankırı’da Belediyelere Ziyaret

ÇANDEF’ten Marka Şehir Çankırı’da Belediyelere Ziyaret

candef_belediyelere ziyaretMarka Şehir Projesi kapsamında Çankırı Geleceğini Planlıyor Sempozyumu’na katılan ÇANDEF ekibi, Çankırı Valisini, Çankırı ve ilçe belediye başkanlarını ziyaret etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çankırı’da Koç Otel’de gerçekleştirilen Çankırı Marka Şehir Projesi kapsamında Çankırı Geleceğini Planlıyor Sempozyumu’na katılan İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) ekibi sempozyum sonrası Çankırı’da; İstanbul, Feshane’de  gerçekleştirilecek olan İstanbul Çankırı Tanıtım Günleri düzenleme hazırlık çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundukları, bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Çankırı’yı marka şehir yapma amacı ile yürütülen Çankırı Marka Şehir Projesi kapsamında, Çankırı Geleceğini Planlıyor Sempozyumu sonrası, Çankırı Valizi Vahdettin Özcan ve Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinçer’i ziyaretle programlarına başlayan Genel Başkan Zekeriya Açıkgöz ve başkan yardımcıları İstanbul Çerkeş Dernekler Birliği Başkanı Erol Tepebaşı, İstanbul Korgun Dernekler Birliği Başkanı İsmail Kılıçaslan ile İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) yönetim kurulu üyeleri ve dernek başkanlarından oluşan ekip, Çankırı merkezdeki ziyaretlerini Çankırı İl Genel Meclis Başkanı Ruhi Şeker ziyareti ile tamamladılar.

Daha sonra Çankırı ilçe belediye başkanlıkları ziyaret programı kapsamında, 30 Mart Yerel seçimlerinde yeni ya da yeniden seçilen belediye başkanlarını kutlama amacı ile ziyaret eden ÇANDEF ekibi, bu kapsamdaki ziyaretlerine Eldivan Belediye Başkanı Nusrettin Gökçer’ i ziyaretle başladı.

Eldivan’ın sorunları ve ekonomisini canlandırma projeleri ve hedefini anlatan Eldivan Belediye Başkanı Nusrettin Gökçer ile Feshane hazırlık çalışmaları ile ilgili bilgiler paylaşan İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açokgöz, Feshane’deki İstanbul Çankırı Tanıtım Günleri’nin Çankırı’ya sağladıklar yararları anlatarak kendilerine destek verilmesini istedi.

Eldivan’dan Korgun’a geçen ÇANDEF ekibi, Korgun Belediye Başkanı Halil Öz’ ü ziyaret etti. Korgun’daki programını tamamlayan ekip, Ilgaz Belediye Başkanı’nı ziyaret etmek üzere Ilgaz’a hareket etti.

ÇANDEF Ekibi Öğle Yemeğinde Başkan Arif Çayır’a Konuk

Öğle yemeğinde Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır’a konuk olan ÇANDEF ekibi, makamına geçerek Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır’ı makamında ziyaret edip, Feshane hazırlık çalışmaları hakkında bilgilendirdikleri Başkan Arif Çayır’dan çalışmaların yürütülmesi kapsamında kendilerine destek olmasını istediler.

Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak, Atkaracalar Belediye Başkanı Rifat Altuntop  ve Saçak Belde Belediye Başkanı Ramazan Yarım’ ı da makamlarında ziyaret eden ekip son ziyaretlerini gerçekleştirmek üzere Çerkeş’e hareket ettiler

SON ZİYARET ÇERKEŞ’e

Programdaki sarkmalar nedeni ile geç saatlerde Çerkeş’e gelen Çandef ekibi ziyaret için geldikleri Çerkeş Belediyesi’nde yeni seçilen Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı’yı ekibi ile çalışır buldular.

Makamında ziyaret ettikleri Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı ile Çerkeş’in sorunları ve çözümleri üzerinde konuştular. 15 yılık birikmiş sorunları ve borçları olduğunu dile getiren Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı acil ihtiyaçları olan bitümün temini konusunda ÇANDEF Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz’ün desteğini istedi. Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı’ya Feshane hazırlık çalışmaları hakkında bilgi veren ÇANDEF Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz çalışmaların yürütülmesinde ve ilçe hazırlıklarının tamamlanması hakkındaki görüş ve açıklamalarını yaparak, İstanbul’da yapılacak olan Feshane Çankırı Tanıtım Günleri’nde yapılacak tanıtım çalışmalarının, İstanbul’daki Çankırılılardan çok İstanbullulara tanıtılmasına yönelik olması gerektiğini ve yararının Çankırı’ya olacağını dile getirdi.

ÇANDEF ekibi “Çerkeş Baklavası”nı Tattı

Akşam yemeğinde iddialı ve zengin mutfağı olan, baklavası ve su böreği ile öne çıkan Çerkeş’in Belediye Başkanı Hasan Sopacı’ya konuk olan ÇANDEF ekibi; gönül sevdası yüzünden saraydan Çerkeşe sürülen saraylının “Çerkeş Mutfağı”na hediye ettiği hikayesi ile leziz “Çerkeş Baklavası”nı tattılar. Mesai arkadaşları ile birlikte Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı’nın konuğu olan ÇANDEF ekibi Çerkeş ziyaretleri ile tamamlanan ziyaret programı sonrası, gece geç saatlerde İstanbul’a hareket ettiler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ