logo

23 Kasım 2015

ÇANKIRI İŞ DÜNYASI REHBERİ TANITIMI YAPILDI

ÇANKIRI İŞ DÜNYASI REHBERİ TANITIMI YAPILDI

candef_ vakif_rehber (1)Çankırı Vakfı ve Çandef işbirliğinde yürütülen “ÇANKIRI İŞ DÜNYASI REHBERİ” Üsküdar Kız Kulesi Restaurant’daki kahvaltıda Çankırı STK ve dernek başkanlarına tanıtıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Zekeriya Açıkgöz’ün Genel Başkalığındaki ÇANDEF (İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu) ve Sami Soydal Başkanlığındaki Çankırı Eğitim, kültür ve Yardımlaşma Vakfı’nın işbirliğinde düzenlenen Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’nun katıldığı “ÇANKIRI İŞ DÜNYASI REHBERİ” projesinin tanıtımının yapıldığı kahvaltı Üsküdar’da gerçekleşti.

candef_ vakif_rehber (29)

Ak Parti Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu

ÇANKIRI’MIZIN ÇOK DAHA İLERİ NOKTAYA GELMESİ İÇİN GAYRET EDİYORUZ

TBMM Başkanlığı seçimine katılmak için Ankara’ya gidecek olan Muhammet Emin Akbaşoğlu konuşmasında toplantının amacı ile ilgili; “Çankırı Eğitim Kültür Vakfı öncülüğünde ÇANDEF (İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu)’imizle beraber siz değerli toplum kuruluşlarımızın da çok değerli katkılarıyla “ÇANKIRI İŞ DÜNYASI REHBERİ” oluşturuluyor. Bu çalışmada öncülük yapan Çankrı Vakfı Genel Başkanımıza, ÇANDEF Genel Başkanımıza siz çok değerli katılımcılara; katkılarınızdan ve öncülüğünüzden dolayı teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum. El birliği ile Çankırılılık ortak paydasında; “Çankırı’mıza neler kazandırabiliriz? Sanatta, ticarette, turizmde, bilimde neler ortaya koyabiliriz? bunları zaman zaman bir araya gelerek, sizlerin de değerli düşünceleriniz ve katkılarınızla istişare ederek Çankırı’mızın çok daha ileri noktaya gelmesi için gayretini göstereceğimize inanıyorum” dedi.

candef_ vakif_rehber (44)

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz

AÇIKGÖZ “YÜRÜYECEK ÇOK YOLUMUZ VAR”

Çankırı’nın kale komutanları olarak nitelediği Çankırı STK ve Dernek başkanlarından hazırlıkları tamamlanmakta olan “Çankırı İş Dünyası Rehberi” projelerine desteklerini isteyen İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, Çankırı Vakfı Başkan Yardımcısı Alişan Danacı koordinatörlüğünde ve Mustafa Haliloğlu ile birlikte hazırladığı “Çankırı İş Dünyası Rehberi”nin Çankırı ve Çankırılı için önemine değindiği konuşmasında yaklaşan Genel kurul öncesinde derneklerden federasyon delegelerini güncellemelerini istedi. Konuşmasında ÇANDEF çalışmaları hakkında bilgi veren, “Bizim yürüyecek çok yolumuz var”, “Yürüyerek değil koşarak hareket emmemiz gerekiyor”  diyen Açıkgöz, ekonomik kaybı göze alarak Çankırı adıyla TV kanalı işleten hemşerilerine ait kuruluşa da sahip çıkılmasını istedi.

candef_ vakif_rehber (56)

Çankırı Eğitim Kültür Vakfı Başkanı Sami Soydal

SAMİ SOYDAL PROJEYE  STK VE DERNEKLERDEN DESTEK İSTEDİ

STK ve dernek yöneticiliğinin zorluğuna dikkat çekerek, “Çankırı İş Dünyası Rehberi” Projesinin tanıtımı için bir araya geldiklerini hatırlatarak konuşmasına başlayan Çankırı Eğitim Kültür Vakfı Başkanı Sami Soydal, Çankırı’yı marka şehir yapma çalışmalarının sürdüğünü, yaptıkları bu çalışmalarda derneklerden yardımcı olmalarını beklediklerini söyledi.

candef_ vakif_rehber (71)

Çankırı Vakfı Başkan Yardımcısı, Çankırı İş Dünyası Rehberi Proje Koordinatörü Alişan Danacı

KOORDİNATÖR ALİŞAN DANACI PROJEYİ ANLATTI

Proje Koordinatörü ve Vakıf Başkan yardımcısı Alişan Danacı katılımcılara “Çankırı İş Dünyası Rehberi” projesinin çalışmaları, rehbere katılanlara sağlanacak avantajlar ve ÇANKART hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

Koordinatör Alişan Danacı ile birlikte ptojenin hazırlığını yürüten Mustafa Haliloğlu ise Çankırı İş Dünyası Rehberi ile ilgili teknik bilgiler verdi.

Son olarak Çankırı TV Yönetim Kurulu Başkanı Barbaros Özdemir, Çankırılıları şeklinin birlikte belirleneceği yöntemle Çankırı TV’ye ortak olmaya, Çankırı adının yayıncılıkta yaşamasını sağlamaya katkıda bulunmaya davet etti.

candef_ vakif_rehber (38) candef_ vakif_rehber (41) candef_ vakif_rehber (92)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ