logo

ÇANKIRI, ŞEHİDİ AŞIKMUSLU’YU UĞURLADI

ÇANKIRI, ŞEHİDİ AŞIKMUSLU’YU UĞURLADI

cankiri_sehit_defin-1Hakkari Şemdinli’de PKK’lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Er Latif Aşıkmuslu, Çankırı’nın Korgun ilçesi Karatekin köyünde defnedildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Hakkari Şemdinli’de PKK’lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda ağır yaralanan kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Er Latif Aşıkmuslu, memleketi Çankırı’da defnedildi.

cankiri_sehit_defin-7

Çankırı Devlet Hastanesi morgundan alınan Şehit Aşıkmuslu’nun naaşı, Korgun ilçesine bağlı Karatekin köyündeki baba evine getirilerek helallik alındı.

Şemdinli’deki PKK saldırısında şehit olan Jandarma Er Latif Aşıkmuslu için köy meydanında cenaze töreni düzenlendi.

Şehir er Aşıkmusulu’nun cenaze törenine katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, şehit babası Kamil Aşıkmuslu’ya başsağlığı dileğinde bulundu.

cankiri_sehit_defin-3

Jandarma Er Latif Aşıkmuslu, köy meydanında kılınan namazın ardından köy mezarlığında defnedildi.

Cenazeye törenine Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, şehidin ailesi ve yakınları ile birlikte Çankırı Valisi Mesut Köse, AK Parti Çankırı Milletvekilleri Hüseyin Filiz ve Muhammed Emin Akbaşoğlu Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Korgun, Ilgaz ve Kızılırmak kaymakamları, daire amirleri, askeri yetkililer ile vatandaşlar katıldı.

cankiri_sehit_defin-6

cankiri_sehit_defin-2cankiri_sehit_defin-4

cankiri_sehit_defin-5

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ