logo

‘Çankırı Tanıtım Günleri’ Ulusal TV ve Radyolarda

‘Çankırı Tanıtım Günleri’ Ulusal TV ve Radyolarda

cankiri_tanitim_ulusal_tv_radyoBaşkan İrfan Dinç, Vakıf Başkanı Sami Soydal, ÇANDEF Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz katıldıkları ulusal Tv ve radyo kanallarında ‘Feshane Çankırı Günleri’nin tanıtımını yaptılar.

Recep Kenan/itvhaber.com

ÇANDEF Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz’ün girişimler ile Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, İstanbul Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz ile Çankırı Eğitim,  Kültür ve Yardımlaşma Vakıf Başkanı Sami Soydal katıldıkları ulusal Tv kanalları; KANAL 7, ÜLKE TV ve TGRT HABER ve radyo kanalları; RADYO 7 FM ve TGRT FM radyolarında konuk programlarda Çankırı’nın ve yaklaşan “Feshane 2. Çankırı Tanıtım Günleri”nin tanıtımını yaptılar.

TV ve Radyo organizasyonunu ÇANDEF Başkanı Zekeriya Açıkgöz Yaptı

TV ve Radyo organizasyonunu ÇANDEF Başkanı Zekeriya Açıkgöz Yaptı

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Vakıf Başkanı Sami Soydal İstanbul Dernekleri Federasyon (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz 13 EYLÜL Cumartesi günü Saat 07:15’de KANAL 7, Saat 09:15’de ÜLKE Tv, Saat 15:15’de TGRT HABER kanallarında canlı yayınlanan programların konuğu oldular.

İstanbul Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz’ün organizasyonunu yaptığı Tv ve radyo programlarındaki tanıtımlarda; aynı isimler gün içinde RADYO 7 FM ve TGRT FM’de de radyo programlarına konuk oldukları canlı yayınlarda, ulusal ölçekte Çankırı ve 2. Feshane Çankırı Tanıtım Günleri’in tanıtımını ve duyurusunu yaptılar.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ