logo

Çankırı Vakfı 2018-2019 Dönemi Burs Başvurular Başladı

Çankırı Vakfı 2018-2019 Dönemi Burs Başvurular Başladı

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı tarafından eğitime destek amacıyla Çankırılı üniversite öğrencilerine vereceği 2018-2019 dönemi için burs başvurular başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

2018-2019 eğitim öğretim dönemi için tüm burs başvurular 5 Eylül 2018 – 21 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olup, belirtilen belgelerin bu süreler içerisinde vakıf merkezine teslim edilmesi gerekmektedir.  Belgeler elden teslim edilebileceği gibi, kargo ile gönderilebilir.

Bu sene mevcut bursuna devam edilmesini isteyen Vakıfın burslu öğrencileri için “Mevcut Öğrenci” başvuru formu doldurulacak. İlk defa burs başvurusunda bulunacak öğrenciler ise “Yeni Burs” başvur formunu doldurmak zorundadırlar.

Burs başvuru süresi içinde gerekli belgeleri teslim etmeyen veya belge eksiği olan öğrencilerin burs başvuruları, 2018-2019 eğitim öğretim dönemindeki ilk değerlendirmeye alınmayacaktır.

BURS TALEP KOŞULLARI;

1)Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,

2)Burs talebinde bulunan kişinin Anne – baba veya kendisinin Çankırılı olması,

3)Mal varlığı ve gelir durumuna göre maddi desteğe ihtiyacı olmak, kazanç getiren herhangi bir işte çalışmamak, başka yerden maaş almaması,

4)Vakıf Üniversitelerinde en az %25 burslu okumak,

5)Açık öğretim ve uzaktan eğitim öğrencisi olmamak,

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ