logo

Çankırı Vakfı Önceki Dönem ve Yeni Mezunları Buluştu

Çankırı Vakfı Önceki Dönem ve Yeni Mezunları Buluştu

Çankırı Vakfı Gençlik Kolları ve Mezunlar Platformu ile ortak olarak hazırlanan 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı mezuniyet programı Maltepe Seyirtepe Terası’nda gerçekleştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çankırı Vakfı Gençlik Kolları ve Çankırı Vakfı Mezunlar Platformu ortaklığında düzenlenen programa Çankırı Vakfı yöneticileri, geçmiş yıllardaki mezunları ve yeni mezunlar bir araya geldi.

Çankırı Vakfı bursiyerleri 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı mezuniyet programı Maltepe Seyirtepe Terası’nda gerçekleştirildi.

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:  
“Vakfı Çankırı Vakfı Gençlik Kolları ve Mezunlar Platformumuzun ortak olarak hazırlamış olduğu 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı mezuniyet programını Maltepe Seyirtepe Terası’nda gerçekleştirdik. Programımızda yöneticilerimiz, geçmiş yıllardaki mezunlarımız ve bu yıl mezun olan arkadaşlarımız bir araya geldi. Akşam yemeği eşliğinde yeni mezun olmuş arkadaşlarımıza ve daha önceki senelerde vakfımızın gençlik kolları başkanlığında yer almış eski mezunlarımıza teşekkür belgeleri takdim edilmiştir. Bu gecenin düzenlenmesine destek veren Vakıf Genel Başkanımız İsmail Yüksel’e, organizasyonun hazırlık sürecinde bize her türlü yardımcı olan Meclis Üyesi Erol Tepebaşı’na, bu organizasyonda yer alan Mezunlar Platformundan sorumlu Onur Cüneyt Haliloğlu’na, Vakfımızın Gençlik Kollarından sorumlu Döne Haltaş’a, Gençlik Kolları Başkanı Şeyma Aktaş’a ve Çankırı Vakfı Yönetim Kurulu üyelerine ayrıca bizlere ring seferi sağlayan (Atak Turizm) Hüseyin Pilavcı’ya çok teşekkür ederiz.
Öğrencilerimize desteklerimiz artarak devam edecektir…”

Çankırı Vakfı Öğrencileri Mezuniyet programının düzenlenmesinde katkı veren Maltepe Belediye Meclis Üyesi ve Çerkeş Dernekler Birliği Başkanı Erol Tepebaşı yaptığı açıklamada şunları söyledi:
Çankırı Vakfı’mızın burslu öğrencilerimizden mezun olanlar adına her yıl düzenlemiş olduğu mezuniyet gecesini bu yıl Maltepe’mizin balkonu Maltepe Belediyemiz Seyir Tepesi Sosyal Tesislerinde  gençlerimize Belediye Başkanımız Ali Kılıç’ın selam ve başarı dileklerini ileterek büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Vakıf Başkanımız İsmail Yüksel nezdinde bu güzel organizasyonu gerçekleştiren Avukat Döne Haltaş ve Şeyma Aktaş’a yürekten teşekkürler. Bir teşekkür de gençlerimize bu önemli gecelerinde kusursuz bir şekilde hizmet veren Mataş Seyir tepesi personelimiz ile menüde Kadın Emeği Değerlendirme Kooperatifimiz kadınları tarafından üretilen mantı ve baklavayı tercih ederek onlara destek veren Çankırı Vakfı gençlerimiz adına Avukat Döne Haltaş’a KEDKOOP kadınlarımız adına teşekkür ederim.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ