logo

Çankırı Vakfı’nda Nöbet Değişimi: Yeni Başkan İsmail Yüksel

Çankırı Vakfı’nda Nöbet Değişimi: Yeni Başkan İsmail Yüksel

19 Mart 2022 Cumartesi günü gerçekleştirilen Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Genel Kurulunda başkan seçilen İsmail Yüksel Kaptan Mustafa Can’dan bayrağı aldı.  

Recep Kenan/itvhaber.com

Kaptan Mustafa Can başkanlığında 19 Mart 2022 Cumartesi günü vakıf merkezinde düzenlenen genel kurulda yapılan seçimle İsmail Yüksel ve yönetimi mütevelli heyetinden iki yıl süreyle yönetim yetkisi aldı.

EŞREF HARMANDAR BAŞKANLIĞINDA DİVANA YÖNETİMİNDE GENEL KURUL

Açılış ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ile tüm şehitlerimiz için saygı duruşu ile başlayan Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı merkezindeki Genel Kurul Divan Başkanı, Başkan yardımcısı, Sekreter Üyenin seçimi ile Eşref Harmandar başkanlığında oluşan Divana Kurulu’na toplantı tutanaklarının imza yetkisi verildi.

Divan Kurulunun oluşması sonrası Yönetim Kurulu faaliyet raporu ve denetim kurulu raporu ile bilanço ve Gelir-Gider Tabloların okunup görüşülmesine geçildi.

KAPTAN MUSTAFA CAN YÖNETİMİ ONAY ALDI VE İBRA EDİLDİ

Vakıf Başkanı Kaptan Mustafa Can tarafından okunan Yönetim Kurulu faaliyet raporu ve Nuri Altay tarafından okunan Denetim Kurulu raporu ile Hüseyin Yartaşı tarafından okunan Bilanço ve Gelir-Gider Tabloların ayrı ayrı oylanarak onaylandı.

Genel Başkan, Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyelerinin ayrı ayrı oylanarak ibra edilmesi sonrası görüşülen Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı 2022 yılı tahmini bütçesi görüşülüp ve oylanarak kabulü edildi.

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyet üyeliğine alınacak üyeler için Yönetim Kurulu’nun önerisi görüşülerek karara bağlandı.

ÇANKIRI VAKFI YÖNETİMİ 2 YIL BAŞKAN İSMAİL YÜKSEL VE YÖNETİMİNDE

Mevcut başkan Kaptan Mustafa Can’dan iki yıl için bayrağı devralacak yeni Çankırı Vakfı Genel Başkan, Yönetim Kurulu ve Denetim asil ve yedek üyelerinin seçimine geçildi. Vakıf merkezinde gerçekleştirilen Genel Kurulda yapılan seçimle, İsmail Yüksel başkanlığındaki yönetim kurulu 2 yıl süre ile Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı yönetimi yetkisi aldı.

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Genel Kurulu; Başkan, Yönetim Kurulu ve Denetim asil ve yedek üyelerinin belirlenmesi sonrasında katılımcıların görüş, dilekler ve temennilerini dile getirmesi ile sona erdi.

“HEPBİRLİKTE, İNANÇLA ZİRVEYE”

Genel Kurulda konuşmasında “HEPBİRLİKTE, İNANÇLA ZİRVEYE” sloganı ile Vakıf Genel Başkanlığına aday olduğunu kaydeden Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Genel Başkanı seçilen İsmail Yüksel, Çankırı Vakfını şeffaf bir yönetimle ülke çapnda daha da tanınır hale getirmeyi hedeflediklerini kaydederek; “Tüm fikirlerin değerlendirileceği ortam oluşturacağız. Açık fikirli olacağız. Tüm hemşerilerimize eşit mesafede olacağız.” Dedi.

“MÜTEVELLİ HEYETLERİMİZDEN OLUŞTURULACAK KURULLAR KURACAĞIZ”

Mütevelli heyetine yeni üyelerin katılımı ile daha da güçleneceklerini ifade eden Vakıf Genel Başkanı İsmail Yüksel, tüm iletişim kanallarını kullanarak kurumsallaşmayı geliştireceklerini, vakıf bünyesinde eğitim ve sanat kurulları oluşturacaklarını kaydederek; “Mecidiyeköy’deki yerimizin kentsel dönüşüme girmesi nedeniyle mütevelli heyeti ve hemşerilerimizin desteğiyle projenin gerçekleştirilmesi için çalışacağız. Mezun ve Mütevelli heyet üyelerimize yönelik işbirliğinin arttıracağız. Güç Birliği felsefemizle, başta Federasyon olmak üzere; tüm Çankırı Sivil Toplum Kurullarıyla iletişimize yönelik Mütevelli Heyetlerimizden oluşturulacak kurullar kuracağız.

“2. GENÇLİK ZİRVESİNİ YAPACAĞIZ”

Pandemi nedeniyle ara verilen, yapılamayan Gençlik Zirvesi’ni yapmayı planladıklarını vurgulayan Vakıf Genel Başkanı İsmail Yüksel, “2019 Yılında ilkini Yaptığımız Çankırı Gençlik Zirvesinin ikincisini Pandemi nedeniyle ertelemek zorunda kalmıştık. 2022 veya 2023 yılı içerisinde yapacağız.” Dedi.

Çankırı Gençlik Zirvesi etklinliği İstanbul ve Çankırı olarak 2 ayrı organizasyon olarak planlamak istiyoruz.

 ÇANKIRI VAKFI BAŞKAN VE YÖNETİM KURULU:

GENEL BAŞKAN: İsmail YÜKSEL

YÖNETİM ASİL:

  1. Huriser Aşıcı
  2. Ali Karaabalı
  3. Hüseyin Yartaş
  4. Selçuk Baydar
  5. Hüseyin Pilavcı
  6. Mevlüt Yurttaş
  7. Döne Yılmaz
  8. Ali Paslı

YÖNETİM YEDEK:

  1. Cüneyt HALİLOĞLU
  2. Serkan BAYLAN
  3. Uğur ŞAHİN
  4. Arif ÖZTÜRK
  5. Güven TÜZÜNER Y

DENETİM ASİL:
Ömer Lütfi Özenç, Tuncer Özvar, Ömer Kandemir

DENETİM YEDEK:
İsmail Ziya Uzel, Ahmet Özdemir, Bekir Özdemir

Çankırı Vakfı Genel Başkanı İsmail Yüksel Kimdir?

“HEPBİRLİKTE İNANÇLA ZİRVEYE” sloganı ile Vakıf Genel Başkan Adayı olarak 2 yıl görev yapmak üzere Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Genel Başkanı seçilen İsmail Yüksel 1973 İstanbul doğumludur. Aslen Çankırı Korgun ilçesi Çukurören köyündendir.

Lisans eğitimini İstanbul üniversitesi İşletme Fakültesinde, Yüksek Lisans (Master) eğitimini İşletme üzerine yapmıştır. Yurtiçi ve Yurtdışında Yönetim / Finans / Kalite gibi birçok eğitim programlarına katılmıştır.

İş hayatına global firmalar olan Hilti ve 3M gibi firmalarında Yönetici pozisyonunda görev yapmıştır.

Etiket & Ambalaj sektörüne yönelik matbaa malzemeleri ve makine aksamları konusunda ithalat şirketi sahibidir.

Önemli Sivil toplum kuruluşlarında bir çok görev almış ve halen Vakfımızın Mütevelli üyesi ve 4 dönem yönetim kurulu üyesidir.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ