logo

ÇANKIRI’DA ‘SANAT ENGEL TANIMAZ’ SERGİSİ

ÇANKIRI’DA ‘SANAT ENGEL TANIMAZ’ SERGİSİ

cankiri_sanat_engel-Çankırı’da İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün Engelliler Destek Programı (EDES) kapsamında düzenlenen “Sanat Engel Tanımaz” Projesi Resim Sergisini Vali Vahdettin Özcan açıtı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından desteklenen, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün yürüttüğü, Engelliler Destek Programı (EDES) kapsamında düzenlenen “Sanat Engel Tanımaz” resim sergisinin açılışı 29 Eylül 2015 Salı günü Çankırı Valisi Vahdettin Özcan tarafından gerçekleştirildi.

100. Yıl Kültür Merkezi Sanat Galerisi’nde düzenlenen sergi açılışına Çankırı Valisi Vahdettin Özcan’ın yanı sıra İl Kültür ve Turizm Müdürü M. Kemal Karatatar, Şube Müdürü Nusret Acar, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Levent Şentürk, Daire Amirleri ve kursiyerler katıldı.

cankiri_sanat_engel-tanimaz

Açılış öncesi açıklamada bulunan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şube Müdürü Nusret Acar sergide; 3 ay süreli kurs boyunca 7 engelli, 8 engelsiz olmak üzere toplam 15 kursiyer tarafından yapılan 58 eserin sergilendiğini belirtti.

Vali Vahdettin Özcan ise, “Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Böyle uğraşlarla vatandaşlarımızın ilgilenmesi beni mutlu ediyor. İnşallah bu faaliyetlerimiz katlanarak devam eder” diyerek serginin açılışını gerçekleştirdi ve sergiyi gezdi.

cankiri_sanat_engel_tanimaz_

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ