logo

Çankırılılar Vakfı’ın Eğitime Katkı Kahvaltısında Buluştu

Çankırılılar Vakfı’ın Eğitime Katkı Kahvaltısında Buluştu

Beykoz_Cankiri_vakfi_egitime_katki_bahar_kahvaltiİstanbul Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı’nın gelenekselleşen bahar kahvaltısı Beykoz’da Sabancı Öğretmenevi’nde gerçekleşti. Çankırılılar Beykoz’da buluştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Geliri eğitimi desteklemekte kullanılmak üzere İstanbul Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı tarafından bahar kahvaltısı düzenlendi. Kahvaltıda konuklara Çankırı’dan getirtilen yöre ürünleri ikram edildi.

İstanbul’daki Çankırılı gençlerin eğitimlerini desteklemek amacı ile düzenlediği etkinlikler arasında yer alan Eğitime Destek Bahar Kahvaltısı’na İstanbul’daki Çankırılılar yoğun ilgi gösterdi.

cankiri_Egitimie_Katki_kahvalti_ (16)

 

Çankırılılar Beykoz’da Eğitime Katkı İçin buluştu

300’ün üzerinde öğrenciye verdiği bursla eğitime katkı sağlayan İstanbul Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı’nın eğitim giderlerinin karşılanmasına destek sağlamak amacıyla düzenlediği geleneksel bahar kahvaltısı Beykoz Sabancı Öğretmenevinde davetlilerin katılımı ile gerçekleşti.

Vakıf tarafından burslu öğrencilerin eğitimine katı amacı ile her yıl düzenlenen Eğitime Katkı Bahar Kahvaltısı’na Milli Savunma eski Bakanı Nevzat AYAZ, Çankırılı İstanbul Milletvekili ve CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Kadir Gökmen ÖĞÜT, İstanbul eski valilerinden Erol ÇEVİK, Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdğan, Ak Parti Çankırı Milletvekili Adayı Muhammed Emin AKBAŞOĞLU İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu Genel başkanı Zekeriya AÇIKGÖZ, İstanbul Muhtarlar Federasyon Başkanı Kadir DELİBALTA, Çankırılı büroktratlar, Muhtarlar, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Öznur ÇALIK, eğitime destek veren Çankırlı iş adamları, vakıf, federasyon Oda, birlik, dernek ve STK başkan ile yöneticileri ve davetliler katıldı.

Geleneksel hale gelen “Eğitime Destek” amaçlı bahar kahvaltılarının yeni bir organizasyonunda hemşerileri ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarının altını çizen Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Sami Soydal eğitimin önemine değindiği konuşmasını öğrencilerin burslarının karşılanmasında kendilerine destek olarak eğitime katkı verenle teşekkür etti.

Cankiri_vakfi_egitime_katki_bahar_kahvalti (7)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ