logo

Çankırılılar Sancaktepe’de Buluştu

Çankırılılar Sancaktepe’de Buluştu

cankiri_sancaktepeAk Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı ‘Sancaktepe Hemşerileriyle Buluşuyor’ etkinliği kapsamında düzenlenen kahvaltıda Sancaktepe’de Çankırılıları buluşturdu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Adil Kandemir başkanlığındaki Sancaktepe Ak Parti İlçe Teşkilatı ‘Sancaktepe Hemşerileriyle Buluşuyor’ adıyla düzenlenen etkinliklerde Sancaktepe sakinlerini hemşerileri ile buluşturuyor.

Kendisi de Çankırılı olan Adil Kandemir başkanlığındaki Sancaktepe Ak Parti İlçe Teşkilatı ‘Sancaktepe Hemşerileriyle Buluşuyor’ etkinliğinde Çankırılıları buluşturdu.

Samandıra Mado’da düzenlenen kahvaltıya Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekli adayları Adem Sefer ve Hulisi Şentürk, Sancaktepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Yüksel Çelik İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, Sancaktepe ve Ataşehir Ak Parti yöneticileri,  Çankırı federasyon, birlik ve dernek başkan ve yöneticileri ile çok sayıda Çankırılı katıldı.

IMG_0090

Ak Parti Sancaktepe İlçe Başkanlı Adil Kandemir, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekli Adayı Hulisi Şentürk, Yüksel Çelik İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz yaptıkları konuşmalarda katılımcıları selamlayarak, yatıkları çalışmaları özetlediler.

Kandemir, Erdem ve Şentürk tarafında özetle; Olimpik havuzlu 3 kültür merkezine sahip olan Sancaktepe’nin tek başına İstanbul’daki bütün CHP’li belediyelerinin hizmetinden çok hizmet ortaya koyduğunun iddia edildiği konuşmalarda; “Kimin yanındasınız?” soruları sonrasında, Çankırılılardan; şüpheleri olmadığını ifade ettikleri desteklerinin, seçimlerde de devamını istedikleri dile getirildi.

Katılımcıları ve kahvaltıyı düzenleyen Adil Kandemir başkanlığındaki Sancaktepe Ak Parti İlçe Teşkilatı ile Sancaktepe belediye Başkanı İsmail’Erdem’i selamlayarak konuşmasına başlayan ÇANDEF Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu çalışmalarını özetledi.

IMG_0114

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ