logo

ÇANKIRIMIZA, ÜLKEMİZE HAYIRLI HİZMETLER YAPACAĞIZ

ÇANKIRIMIZA, ÜLKEMİZE HAYIRLI HİZMETLER YAPACAĞIZ

İstanbul’da iftar programına katılan Çankırı Valisi Mesut Köse, Çankırı’da; devlet ve milletin varlığı, birlik ve bütünlüğünün korunması temelinde  hizmet edeceğini söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul’da Çankırı Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı ile İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu tarafından “Miniaturk”de düzenlenen ve gelenekselleşen “Büyük Çankırı İftar Programı”na katılan Çankırı Valisi Mesut Köse Recep Kenan aracılığı ile itvhaber.com’a Çankırı’daki ilk izlenimlerini değerlendirdi.

Göreve başlar başlamaz aldığı davetle İstanbul’daki İftar Programına katıldığını, Çankırılılardan ve dostlarından oluşan samimi topluluğu görünce katılmaktan memnuniyetini dile getiren Çankırı Valisi Mesut köse, Anadolu’nun güzide şehri Çankırı’ya gelmekten, Çankırı’da olmaktan ve Çankırılıları tanımaktan da memnun olduğunu ifade etti.

BRİFİNGLER ALARAK ÇANKIRI’YI TANIMAYI İSTİYORUM

Henüz göreve yeni başladığını, kurumlardan brifingler alarak Çankırı’yı daha iyi tanımayı istediğini kaydeden Çankırı Valisi Mesut Köse, Çankırı’daki kuruluşlarla yakın ilişki içinde olacaklarını belirterek; “Kuruluşlarımız, belediyelerimiz, üniversitemiz, adli kuruluşlarımız, siyasi kuruluşlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızla da yakın ilişki ve uyum içinde çalışmalarımızı yürüteceğiz” dedi.

ÇANKIRIMIZ VE ÜLKEMİZ İÇİN HAYIRLI HİZMETLER YAPMAYI ÜMİT EDİYORUM

Toplumun huzur ve sükununu sağlamak üzere; eğitim, sağlık, tarım, ekonomi, istihdam, hayvancılık alanında Çankırı’da yapılacak çalışmaları, ilgili kurumlarla belirleyecekleri program çerçevesinde yürüteceklerini belirten Vali Mesut Köse, Çankırımız ve ülkemiz için hayırlı hizmetler yapmayı ümit ettiğini ifade ederek; önceki Vali Vahdettin Özcan’ın bıraktığı yerden devam ettirerek tamamlayıp yenilerini ekleyeceklerini vurguladı.

DEVLETİN VARLIĞI, BİRLİĞİ, BÜTÜNLÜĞÜ DOĞRULTUSUNDA HİZMET

Çankırı Valisi Mesut Köse, Devletin ve milletin varlığı, birliği, bölünmez bütünlüğü için sürdürülen terörle mücadele temelinde, Hükumetin plan ve programları doğrultusunda; Çankırı’daki il kuruluşları, siyasi, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları ile tüm kuruluşların katkı ve işbirliği ile hizmetlerine devam edeceğinin altını çizdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ